Wyjazd na ryby

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

6 lutego 2026, 15:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Poranek nad pomorskim jeziorem rzadko bywa całkiem cichy. Nawet gdy tafla wygląda spokojnie, w powietrzu czuć ruch – wilgoć niesioną od wody, lekki podmuch, który zmienia kierunek dźwięków. Przy dłuższych zasiadkach to właśnie te drobne sygnały decydują o komforcie dnia. Pomorze nie wybacza improwizacji. Tutaj przygotowanie zaczyna się dużo wcześniej niż pierwszy rzut. Dlatego różnica między dniem nad wodą, który pamięta się dobrze, a takim, który chce się szybko zapomnieć, zwykle zaczyna się od kilku drobiazgów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2026, 15:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Mokry grunt, nierówna linia brzegu, trzciny ciągnące wilgoć. Dobre stanowisko nie musi być wygodne, ale musi być przemyślane. Ważne jest, skąd będziesz rzucać, gdzie odłożysz sprzęt i czy po kilku godzinach nie będziesz wszystkiego przestawiał. Pamiętaj o tym i przeczytaj również ten poradnik - https://odkryjpomorze.pl/jak-i-gdzie/wedkowan ie-na-pomorzu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklepy z ubraniami Liczba postów: 355 Grupa: Pasje forum... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://www.bagatelle.sklep.pl , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Bagatelle specjalizującego się w....
  • QR Menu Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Transform Your Dining Experience with Oddmenu's QR Menu Elevate your restaurant's service with Oddmenu’s cutting-edge QR menu. A simple scan allows your guests...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 387 Grupa: Pasje forum... Szukając pomocy drogowej czy holowania w Warszawie, dobrze jest wiedzieć, gdzie można liczyć na wieloletnie doświadczenie i szybkie działanie. Ciekawe informacj...
  • Własna firma? Liczba postów: 1598 Grupa: Pasje forum... Ciekawi mnie, jak wiele osób myśli o tym, co tak naprawdę jest kluczowe w prowadzeniu własnej firmy. Na przykład, w branży elektronicznej sporo zależy od jakośc...
  • Zakłady sportowe online – gdzie najlepiej zacząć? Liczba postów: 10 Grupa: Pasje forum... Kiedyś byłam na treningu bokserskim, wpadłam w mały popłoch, bo kolega miał nieprzyjemną sytuację. Uderzył się w głowę i wszyscy zaczęli gadać o kaskach boksers...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20976 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 267

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */