Wykonaj samemu dekoracje ścian

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

30 grudnia 2016, 08:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Zastanawiam się co myślicie o zrobieniu dekoracji (choć trudno to w sumie nazwać dekoracją, raczej instalacją) taśmą ostrzegawczą tesy, np. taką: http://handtech.pl/tasmy-oznaczeniowe-tesa-4169/348-tasma-os trzegawcza-50mm-33m-zolto-czarna-tesa.html ?
Byłam ostatnio w escape roomie i była tam taka ściana a'la miejsce zbrodni i strasznie mi się podobała. Jak Uważacie, to będzie hit czy kit?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2017, 09:56

Ja preferuje obrazy ale nie jakies plakaty czy fotoobrazy tylko te ręcznie malowane np www.dobrasztuka.pl. To jest całkiem inna bajka. Ponadto zdjęcia z własnego zbioru. Tego typu dekoracje mają swoją historię i charakter i sprawiają że wnętzre się identyfikuje z mieszkańcami a nie jest jak na wystawe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2017, 21:09

Ja też wole obrazy, w zwykłych marketach budowlanych można znaleśc czesto perełki.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2017, 21:55

Mi się niezwykle podobają obrazy olejne. Ich raczej w marketach budowlanych nie kupimy ;) Niedawno takie perełki znalazłam na https://www.go4art.pl myślę, że przy najbliższym remoncie, na taki się skuszę. Taki obraz musi mieć też odpowiednią oprawę;)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2017, 00:15

Też zdecydowanie polecam zajrzeć na https://domzcegly.pl/inspiracje/inspiracje-wn etrza tam jest sporo przykładów, jak można wykorzystać np. płytki ręcznie formowane, klinkier.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2017, 09:06

Jak dla mnie wystarczającą dekoracją są odpowiednie tapety. Jeżeli dobrze dobierze się jej wygląd do stylu w pomieszczeniu to mogą stworzyć naprawdę wyjątkowy klimat. Wiele osób teraz o nich zapomina, ale one są naprawdę bardzo ciekawymi produktami! Osobiście kupowałam ostatnio tapetę dla mojej córki stąd : http://www.wyjatkowetapety.pl/. Bardzo tanie, a przy tym ładne i trwałe!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2017, 12:52

Tapeta to ciekawa forma dekoracji jeżeli komuś zależy na niższej cenie i oryginalnym wzornictwie, bo przecież sam wzór można bez problemu dopasować. zamiast tapety można pokusić się także o beton architektoniczny, ostatnio dosyć popularny, fajnie sprawdzi się w salonie.

www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2017, 07:57

Jakoś nie przepadam za tymi fototapetami. Zdecydowanie jestem za ładnymi i oryginalnie wyglądającymi obrazami. Bardzo podobają mi sie te nowoczesne coś takiego jak mają w Jagodowym Kocie i chyba jak skończymy remont naszej sypialni to jeden sobie fundnę, chociaz w sumie to wcale nie są jakieś drogie. Wydaje mi się , że to nawet tańsza dekoracja.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 07:50

Fajne pomysły. Faktycznie naklejki wyglądają często na prawdziwy malunek.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2017, 08:23

Pomysłów na dekorację ścian jest naprawdę wiele i tylko od nas zależy na co się zdecydujemy, druga sprawa to finanse- najtańsza w tej kwestii będzie tapeta na ściany.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 285

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */