Wymiana okien plastikowych na nowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

31 października 2016, 09:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Co do odpadów budowlanych to my zamawialiśmy kontener po remoncie z tej firmy www.sinoma.pl. Wszystko super i szybko oraz na najwyższym poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2016, 17:55

Jak ktoś chce wymienić okna i jest z okolic Bydgoszczy , to bardzo dobrym wyborem jest firma carpenter . Przede wszytskim są tutaj częste promocje , więc można kupic okna w dużo rozsądniejszej cenie niż w innych salonach .Przede wszytskim jest tutaj możliwość zobaczenia na żywo stolarki okiennej co jest kolejnym plusem ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2016, 15:49

Nie wydaje mi się, by opłacało się "naprawiać" stare okna. Zdecydowanie jestem za wymianą na nowe, bo wtedy będziesz mieć pewność, że faktycznie poprawi się termika mieszkania. Wybierz okna z niskim współczynnikiem przenikania ciepło - nie muszą być najdroższej firmy. No i nie zapomnij o profilach podokiennych, bo to też ważne. Ja polecam - firmy Klinar - bo mam je u siebie i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2016, 17:11

eee naprawa starych okien niebardzo . Tak jak adrainpudlo , również zainwestowałbym w nowe . Ja miałem plastikowe , a wymieniłem na drewniane , również korzystając z firmy carpenter z bydgoszczy . skorzystałem z ich usług dlatego chociażby ,ze jest tu możliwośc nieodpłatnego i niezobowiązującego pomiaru w przypadku zakupu z montażem. poza tym firma współpracuje bezpośrednio z producentami ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2016, 20:12

Wszystko zależy co chcemy osiągnąć. Jeżeli myślimy o oknach ciepłych i przy wymianie chcemy ograniczyć rachunki to chyba lepszym wyborem będą konstrukcje wielokomorowe jak w oknach pcv. Przykładowo Oknoplast ma profile aż 7-mio komorowe, z wkłądką z aerożelu i pianki poliureatanowej. Do tego odpowiedni pakiet szyb (trójkomorowy) i mamy bardzo ciepłe okna. Skoro powyżej mowa o Bydgoszczy to wyróżniony salon Oknoplastu to Sampre na Fordońskiej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2016, 14:30

A poza Bydgoszczą w kuj-pomorskiem znajdę jakiś salon oknoplastu? Najlepiej okolice Aleksandrowa

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2016, 13:40

Toruń salon 2M i Lipno salon Akryl. Na przyszłość: https://oknoplast.com.pl/znajdz-salon/

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2017, 13:50

Ja w temacie, nie chce zaczynać nowego bo mam właściwie takie same pytanie. Mam stare okna plastikowe i potrzebuje je wreszcie wymienić bo przy tych mrozach mam przeciąg nawet jak zamknięte okna są w domu. Na jakie okna najlepiej zmienić? Macie jakichś faworytów? Potrzebuje żeby nie wiało i w sumie tyle. Nie mam jakiś wielkich oczekiwań

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2017, 15:53

Spróbuj zobaczyć oferte oknoplast, porównaj też drutex albo ms okna. Najlepiej to co masz w pobliżu. Popytaj o ceny. Z takich tańszych to drutex. Droższe są oknoplast ale mają dobre ciepłe okna. Dom jest ocieplony?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 10:30

Tak, dom ociepliłem dwa lata temu ale generalnie przy domu wszystko robie stopniowo, raz w roku większa inwestycja, w tym padło na okna. Ok, pojeżdżę po salonach i dopytam o co trzeba :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20799 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 228

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >