Gość: Merlin2 praktykant  | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline mazwoj fachowiec 
                 | 

Nie jest to konieczne ale zazwyczaj jest wskazane.  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline PatrycjaWarchol majster 
                 | 

Tym razem polecam wybrać jakieś dobre jakościowo drzwi, żeby nie trzeba było za 2 -3 lata wymieniać :D My z mężem zamówiliśmy wszystkie drzwi do domu w RES DOM na Placu Wolności 7 w Rzeszowie: www.res-dom.pl , zdecydowanie polecam ;)  | 

| 
						 | |
offline mazwoj fachowiec 
                 | 

Już dawno nie widziałem sklepu z porządnie ułożoną
ofertą. To znaczy z drzwiami dobrych firm, z różnych
półek cenowych i jakościowych. Jest Porta z dobrą
jakości i w miarę przystępną ceną. Jest Erkado z dobrą
jakością i jeszcze niższą ceną. Jest DRE z trochę
niższej jakości drzwiami (takie moje odczucie), ale i z
niższą ceną. Jest Pol-Skone i Verte z jeszcze tańszymi
drzwiami. Każda z tych firm w swoim budżecie oferuje coś
ciekawego.  | 

| 
						 | |
offline Bata75Bata75 inżynier 
                 | 

Ja moge podać namiar do firmy www.agdomsystem.pl w której można kupić wewnętrzne drzwi do domu i nie tylko . W firmie AG Dom System można kupić też okna i drzwi tarasowe, bramy garażowe  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
Gość: fiesta6 praktykant  | 

Ja w końcu zdecydowałem się na zamontowanie drzwi marki DRE. Oczywiście nie zrobiłem tego samemu! Drzwi zakupiłem prosto od http://www.strefa-drzwi.pl/ , również oni są odpowiedzialni za ich wstawienie. Cena i profesjonalizm na + :)  | 

| 
						 | |
offline mazwoj fachowiec 
                 | 

Mam nadzieję, że zamawiałeś ramówki z DRE, bo robią je całkiem nieźle. Jest to poziom porównywalny z Invado (seria skrzydeł modułowych) czy Erkado (seria Stile). Montaż i resztę nie mnie oceniać, bo nie znam firmy i ich możliwości. Piszę to o samych drzwiach jako drzwiach bez żadnych usług. Tak czy inaczej ramówki z tych wszystkich firm są na bardzo dobrym poziomie. Nie są to drzwi drewniane, ale cena też nie jest jak za drzwi drewniane więc wszystko się zgadza.  | 

| 
						 | |
offline geruu inżynier 
                 | 

Znam firmę www.agdomsystem.pl i jakiś czas temu zamawiałem własnie okna tarasowe i super się sprawdzają. Firma oferuję również montaż i oczywiście dobrej cenie.  | 

| 
						 | |
Gość: curtisjk18 praktykant  | 
												|
| 
						 | |
Gość: jamieut3 praktykant  | 
												|
| 
						 | 
Wymiana drzwi wewnętrznych
« 
				Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Ostatnio na forum
- Okna Domega - opinie Liczba postów: 23 Grupa: Montujemy o... W województwie Łódzkim jest taka firma MB Okno. Korzystałam z ich usług i szczerze polecam jeśli chodzi o okna Łódź :)
 - Jakie okna wybrać- opinie Anex Liczba postów: 43 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz firmy specjalizującej się w energooszczędnych rozwiązaniach okienno-drzwiowych do domów jedno- i wielorodzinnych to polecam https://effra.pl/. Ok...
 - JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 558 Grupa: Montujemy o... W kontekście wymiany elementów w drzwiach, odpowiednio dobrana wkładka do zamka dostępna w sklepie klamki-drzwiowe.pl to ważny detal wpływający na codzienne uży...
 - Okna energooszczędne klasy PREMIUM Liczba postów: 14 Grupa: Montujemy o... Zapoznaj się z artykułem o oknach pasywnych w darmowej gazecie budowlanej eFachowiec http://efachowiec.info/?site=numer_2011_ 2
 - Wymiana okien - poszukuję firmy Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Witam wszystkich, Niebawem będę wymieniał okna w mieszkaniu. Potrzebuję solidnej firmy która wymieni mi okna na terenie Śląska ( Ruda Śląska) i obędzie się bez...