Wynajmij profesjonalnego hakera (under_dir@tuta.io)

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

dziś, 16:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Jesteśmy grupą profesjonalnych hakerów, a nasze umiejętności techniczne obejmują...
Internet (HTML, PHP, SQL, APACHE), C/C++, Asembler, Delphi, Exploity 0-day, Wysoce spersonalizowane trojany, boty, DDOS, ataki spear phishing w celu przejęcia kont od wybranych celów. Zasadniczo wszystko, czego haker potrzebuje do sukcesu, jeśli tego nie wiemy, szybko się tego nauczymy.
Anonimowość – nikt nigdy nie dowie się, kim jesteśmy ani o naszych klientach.

Przykłady:
Ukierunkowane ataki phishingowe w celu uzyskania dostępu do kont od określonych podmiotów. Łatwe odzyskiwanie haseł do większości kont w mediach społecznościowych i... Hakowanie kont na Facebooku, Discordzie, Reddicie, Instagramie, Snapchacie i TikToku. Czyszczenie kartotek kryminalnych, poprawa zdolności kredytowej, zmiana ocen, śledzenie lokalizacji w czasie rzeczywistym i wiele więcej.

Kompleksowy pakiet usług, obejmujący dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz odzyskiwanie danych. Hackowanie serwerów internetowych, serwerów gier i innych elementów infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Nie mamy żadnych ograniczeń co do rodzaju pracy i oferowanych przez nas usług!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 223 Grupa: Robimy inst... Kiedy zacząłem szukać profesjonalnych rozwiązań do klejenia na gorąco, szybko zauważyłem, że sam wybór kleju to dopiero część całego procesu. BÜHNEN ma bardzo s...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 45 Grupa: Robimy inst... Pracowałem przez Mondi przy komisjonowaniu. Warunki zgadzały się z tym, co ustaliliśmy przed wyjazdem, więc z mojej strony wszystko było okej.
  • Xman247 Sign Up Instructions for Beginners | Simpl... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... If you are looking for information about Xman247 sign up then it is crucial to know the registration process before you create an account Beginners usually wan...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21318 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 695

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */