Zakup balii

« Powrót do grupy: Porady i opinie

dziś, 10:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Posiadam balię z wbudowanym piecem na drewno. Chciałbym doposażyć balie w grzałkę do utrzymania temperatury wody. Możecie polecić sprawdzony produkt?
Czy grzałka może być włączona i podgrzewać wodę podczas korzystania z balii?
Z chęcią zakupię taką sprawdzoną grzałkę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 12:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Przy piecu opalanym drewnem wystarczy zamontować grzałkę 3kW zasilaną 230V do podtrzymania temperatury. Większe grzałki potrzebują zasilania 400V.
Dobrze będzie skontaktować się z nimi:
https://firmakora.pl/
Firma oferuje dobrej klasy balie, powinni coś dobrać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Firma w Anglii - szukam informacji Liczba postów: 74 Grupa: Porady i op... Kadrze zarządzającej w UK przydaje się angielski biznesowy z naciskiem na negocjacje i prawo pracy. Warto ogarnąć słownictwo z umów, raportów finansowych i spot...
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 213 Grupa: Porady i op... Temat dokumentów do użycia za granicą wrócił u mnie przy okazji zmiany pracy. Okazało się, że nie wszystkie papiery są od razu uznawane. Zacząłem więc szukać in...
  • Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Coraz więcej osób zwraca uwagę nie tylko na cenę sprzętu, ale również na koszty eksploatacji, szybkość druku oraz dodatkowe funkcje, takie jak skanowanie czy dr...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 37 Grupa: Porady i op... Hmm, ja tylko powiem tak - do małej sypialnie koniecznie jasne kolory. Ciemne przytłaczają w małych wnętrzach.
  • Basen - zabezpieczenie Liczba postów: 16 Grupa: Porady i op... Własny basen to marzenie wielu osób, które jednak wiąże się z szeregiem praktycznych decyzji dotyczących instalacji i wyposażenia. Jednym z częstych pytań pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21060 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 632

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */