Zakup w sklepie internetowym

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

27 stycznia 2014, 12:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja również kupuje w sklepach internetowych. Głównie w ehak24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2014, 12:30

Ja również kupuje w sklepach internetowych. Głównie w ehak24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2014, 13:05

Tak jak i ja. W końcu ehak24.pl to naprawdę dobry sklep który warto wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2014, 11:07

Owszem zgadzam się z przedmówcą. Zakupy w sklepie internetowym to normalka. Sam kupuje różne rzeczy w ehaku na przykład i nie narzekam.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 15:42

Jak kupowałem przez internet panele dokładnie - panelex.pl/smoky-mountain-hickory-8157.html i jestem zadowolony. Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony bez zbędnych przygód. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2014, 10:13

Zgadzam się z Karsem. Ehak24.pl to naprawdę bardzo dobry sklep tego typu.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2014, 13:47

Ehak24.pl Osobiście uwazam, że to bardzo dobry sklep z materiałami budowlanymi. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2014, 09:50

Ja robie zakupy w sklepie ehak24.pl i osobiście nie narzekam. Produkty są odpowiedniej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2014, 13:51

Jeżeli ktoś szuka dobrej podłogi w atrakcyjnej cenie oraz oczekuje fachowej porady,to zapraszam do nas na www.eMojePodlogi.pl wybór jest bardzo szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2015, 17:51

ja kupowałem posadzki marmurowe warszawa i jestem bardzo zadowolony. Super ceny i szybka realizacja. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka najlepsza podłoga do domku jednorodzinnego? Liczba postów: 48 Grupa: Robimy stro... Większość osób myśli o podłodze jak o „wyborze wzoru”. Tymczasem podłoga to konstrukcja: warstwy, parametry i decyzje, które trzeba podjąć zanim pierwsza deska....
  • Strop Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... najelpszy jest strop monolityczny. -- Kris Polecam łaźnie laboratoryjne
  • Betonowa posadzka przemysłowa w domu Liczba postów: 141 Grupa: Robimy stro... W tej kwestii zaciekawi Was oferta firmy https://diamentowe.net.pl/elektronarzedz ia/szlifierki-glowicowe-planetarne/ Pośród ich asortymentu można wyróżnić m.in....
  • Panele Liczba postów: 156 Grupa: Robimy stro... Koniecznie zajrzyjcie w tym temacie do rewelacyjnej oferty od https://www.manufakturaborkowscy.pl/ Oferują oni wysokiej jakości gotowe panele dekoracyjne oraz m...
  • Grunt na posadzkę Liczba postów: 30 Grupa: Robimy stro... Szanowny Panie, Zastosowanie gruntu niesie za sobą wiele korzyści. Grunt sprawia, że powierzchnia jest bardziej stabilna, wolna od zanieczyszczeń, charakteryzuj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 369

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >