Gość: Eugeniusz praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Beata111 deweloper
|
Warto zapoznać się z normą prawną PN-EN ISO 14122-3 Tytuł Maszyny—Bezpieczeństwo—Stałe środki dostępu do maszyn—Cześć 3 : Schody, schody drabinowe i balustrady oraz Rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 12.04.2012r. Dział III Rozdział 4 Schody i pochylenie, Rozdział 5 Pomieszczenia przeznaczone na pobyt ludzi. |
|
| |
| Reklamy Google |
Zasady konstruowania schodów - podstawowe wymiary
«
Powrót do artykułu: Zasady konstruowania schodów - podstawowe... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Sprzątanie bez ograniczeń. Zobacz, dlaczego warto... Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Firmą fachowo zajmująca się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insieme...
- Elegancki i stylowy kominek Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza W kontekście aranżacji salonu, dobrze dobrany kominek może stać się centralnym elementem wnętrza, dlatego specjalistyczny sklep z kominkami to miejsce, od które...
- Oświetlenie klatki schodowej w domu – co wybrać? Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza In Dinosaur Game, players control a pixelated Tyrannosaurus Rex running across a horizontally scrolling desert landscape.
- Łazienka komfortowa i ponadczasowa Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Podczas remontu łazienki trzeba też pomyśleć o wyborze umywalki, która jest kluczowym elementem wyposażenia. Ciekawą opcją mogą być umywalki konglomeratowe, któ...
- Zniszczony parapet do wymiany - zastosuj proste ro... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza Pozdrowienia z okolic Bieszczad! Byłem na szlaku turystycznym i złapała mnie burza. Schroniłem się w schronisku i szukałem rozrywki. Na portalu dla graczy ktoś....