agregat prądotwórczy

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

30 grudnia 2016, 11:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wam osobiście mogę polecić agregaty www.genus-power.com/pl/agregaty-genus-opinie. Mam jeden taki agregat od kilku lat i naprawdę nie narzekam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2017, 09:23

Jeżeli szukacie porządnego sprzętu, który wytrzyma długo i nie będzie awaryjny to http://www.bthfast.pl/ jest dobrym rozwiązaniem. Widziałem nawet, że ktoś na forum o tym wspominał wcześniej i nie dziwi mnie to, bo to okej rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2017, 19:49

Ja korzystam z agregatu prądotwórzego firym HONDA, kupionego w https://sprzet-poz.pl/pl/c/AGREGATY-PRADOTWOR CZE/59 , bardzo dobrze się sprawdza. Mają do wyboru modele o różnej mocy.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2017, 07:23

Teraz w sklepach internetowych można znaleźć ciekawe promocje i rabaty również na agregaty prądotwórcze, warto poszukać. Jedyne co mogę polecić to aby wybrać ten o wyższej mocy, tak aby faktycznie był wydajny oraz długo nam posłużył.

www.Ml-pol.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2017, 19:22

Gdyby Wasze agregaty zaczęły szwankować to zachęcam do oddania ich w ręce http://matyjaserwis.pl/ , którzy wyciągną z potrzasku każdy agregat :) Mój stary sprzęt, który od dawien dawna odmawiał posłuszeństwa w mgnieniu oka doprowadzili do ładu!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2019, 08:01

Też zdecydowaliśmy się na Kruzera, w dobrej cenie, łatwy w obsłudze, bezawaryjnie działa, nawet ja go umiem obsłużyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2019, 19:21

A gdzie go można kupić? I jaki model panowie polecacie. Tak powiedzmy w przedziale cenowym 2-3 tys.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2019, 07:35

Najlepszym miejscem w pierwszej kolejności żeby odwiedzić będzie chociażby internetowy sklep kruzera i tam z tego co kojarzę mozna sobie zerknąć czym sugerować się przy wyborze agregatu dla siebie, wybór jest duży.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2019, 07:02

U mnie niestety wynajem na dłuższą metę się nie sprawdził, wolałem zainwestować we własny agregat

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2019, 06:32

Zdecydowanie wynajem się nie opłaca, sam kupiłem Kruzera i nie żałuję, nie jest może używany codziennie,ale spokojnie w razie potrzeby wyjeżdża z garażu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20793 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 231

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >