ciekawe dekoracje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

23 grudnia 2014, 19:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Do sklepu ok, ale tu raczej o aranżacji mieszkań mowa jest.
http://www.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2015, 16:18

Ciekawe dekoracje do swojego mieszkania w niższej cenie znajdziecie również na Decolab24.pl zapraszamy serdecznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2015, 10:26

dekoracje ogrodu nie mogą być kiczowate. Najlepsze będzie oczko wodne, albo fontanna. Są to naturalne elementy wystroju ogrodu. Podłączeniem oczka wodnego i zainstalowaniem fontanny zajmie się jedna firma http://www.phu-adviser.pl/ z Poznania.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2015, 21:03

Moim zdaniem ciekawymi dekoracjami sa tez poduszki. To takie elementy o których mało kto pamięta a okazuje sie że robią naprawdę wiele. Sama widziałam niedawno kilka bardzo fajnych propozycji http://lotari.pl/produkty/poduszki.html. Masz racje, nie warto stawiać na coś kiczowatego. Czasami nawet w ogrodzie taki element jest dopełnieniem całości.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2015, 10:51

Szereg ciekawych pomysłów na dekorację do każdego pokoju w swoim mieszkaniu,znajdziesz także u nas na www.DeDekor.pl w razie pytań zawsze chętnie doradzimy i pomożemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2015, 08:12

Dla mnie zawsze jednym z najlepszych sposobów na dekorację wnętrz były ciekawe obrazy. Niedawno jeden spodobał mi się na Homebook.pl i od razu go zamówiłam. Widziałam też tam świetny wazon i zastanawiam się także nad kupnem.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2015, 14:39

ja szukam inspiracji na ciekawe dekoracje mieszkania głównie w antykwariatach i galeriach internetowych. ostatnio w galerii Artaks http://artaks.pl wypatrzyłem kilka przedmiotów z ceramiki,obraz,świecznik i ładny nawilżacz pokojowy z oświetleniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2015, 17:47

Zależy czego się szuka. Ja wiele znajduję na tzw. targach staroci i wymiankach.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2015, 18:00

myślę,że na eleganckich aranżacjach najlepiej znają się projektanci wnętrz. my współpracowaliśmy z biurem www.ampmdesign.pl fajne było to,że mogliśmy swoje pomysły skonsultować z architektami i w dzięki temu zyskaliśmy wystrój doskonale spełniające nasze oczekiwania.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2015, 09:27

Oczywiście że wszystko zalezy od tego czego aktualnie szukamy,nie mniej jednak szeroki wybór stylowych,oryginalnych dekoracji znajdziemy też w dobrych sklepach internetowych i na tym proponuje się skupić.

www.Allemeble24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 320 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */