Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸
offline Emilek43 fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline Tomek111 fachowiec 
                 | 

Jak najbardziej, tym bardziej że teraz trwa Rozkrcona Promocja Braas, na której swoje miejsce znalazły dachowki wyprodukowane w technologii Cisar. Jeżeli jednak chcecie dokładnie się z nia zapoznać to u dysrtybutorów tej marki których znajdziecie na stronie monier.pl Oni na pewno pomogą.  | 

| 
						 | |
offline Porek456 fachowiec 
                 | 

Sprawdz oferte dachówek ceramicznych i cementowych od Braas w końcu to jeden z najlepszych producentów na naszym rynku, który jednocześnie zapewnia ogromny wybór modeli i kolorów dachówek z odpowiednimi zabezpieczeniami angoby, glazury bądź mocniejsze głazury topline.  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline patso majster 
                 | 
												|
| 
						 | |
Gość: poke12 praktykant  | 

Mój wybór padł na dachówkę ceramiczną. Jestem zwolennikiem klasycznych rozwiązań, także i w budownictwie. Spisuje się ono wyśmienicie! Zaleta ceramicznej dachówki jest taka, iż prezentuje się dobrze przy każdym typie budownictwa. Mój wybór padł na markę Roben, którą zakupiłem od http://www.ambit.gda.pl I to za jakie super pieniądze!  | 

| 
						 | |
offline Bakser fachowiec 
                 | 

Ja u siebie mam na dachu łupek i bardzo go sobie chwalę. O korzyściach takiego rozwiązania można poczytać na stronie http://lupekdachowy.com/lupek-na-dach. To nie tylko coś, co dobrze wygląda, ale również przede wszystkim sprawdza się podczas trudnych warunków atmosferycznych.  | 

| Ten post był edytowany przez Bakser dnia: 13 grudnia 2017, 11:21 | |
| 
						 | |
offline Tomek111 fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | 
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸