deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 lipca 2012, 20:06

Zgadzam sie: good 0 bad

koleżanka poleciła Atom. Może słyszeliście? zdjęcia wyglądają ciekawie, gdyby ktoś chciał zobaczyć podam stronę www.atom.wroclaw.pl. Mieszkania są z ogródkami, fajne rozwiązanie szczególnie, że mam małe dziecko. Daj znać Rafał jak się dowiesz jaki deweloper :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2012, 23:38

hej. miałem styczność z Atomem i mogę spokojnie polecić. Powodzenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 sierpnia 2012, 14:42

nie znam tej firmy więc niewiele mogę powiedzieć na jej temat, ale może powiecie mi coś na temat tej inwestycji http://nieruchomosci.dom.eu/oferta/mieszkanie-43m-wroclaw-sr odmiescie-betonowa_o_26778.html bardzo dobra lokalizacja, fajna okolica. Jeśli ktoś wie więcej na temat tych mieszkań będę wdzięczna za informacje.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2012, 12:55

Kupiłem apartament od Atomu i jestem zadowolony. http://www.atom.wroclaw.pl/prowadzone-inwestycje/inwestycje- zrealizowane/apartamenty-qcentrumq-siechnice/zdjcia-inwestyc ji

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2012, 14:04

Atrakcyjne mieszkania powstają też w Siechnicach http://www.atom.wroclaw.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2012, 10:12

bardzo ładne mieszkanka robi westbud. kojarzycie malinowy zakątek? to ich inwestycja :) no i teraz jakieś obniżki mają..

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2012, 15:42

ja polecam we Wrocławiu inwestycję Olimpia Port. Świetna lokalizacja, tuż przy Odrze a do tego świetny projekt :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 10:49

Warty polecenia jest AWBUD DEWELOPER

fajne wykończenia i co najważniejsze moje mieszkanie oddali w terminie.
ZDECYDOWANIE WARTO!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 11:05

Ja też postawiłem na Awbud i nie żałuje. wszystko jak z obrazka a i koszta dało się ponegocjować. profesjonalna usługa, więcej takich na rynku!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 11:31

Awbud? racja, bardzo spoko firma - na Szybkiej są spoko mieszkania

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 832 Grupa: Nieruchomoś... Przy kupnie mieszkania najważniejsze to skupić się na stanie technicznym budynku, realnych kosztach eksploatacji i tym, jak wygląda okolica w praktyce, a nie ty...
  • Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem? Liczba postów: 207 Grupa: Nieruchomoś... To już mocno zależy od stylu życia. Mieszkanie w Warszawie to wygoda, komunikacja, zero dojazdów i dużo oszczędzonego czasu — ale za to metraż jest mniejszy, a....
  • Budner i nowa inwestycja Liczba postów: 16 Grupa: Nieruchomoś... Przy nowych inwestycjach deweloperskich dużo zależy od tego, jaki standard faktycznie zostanie oddany, a nie tylko tego, co jest na prospekcie. Warto podpytać o...
  • Janpul Liczba postów: 3824 Grupa: Nieruchomoś... Z firmami tego typu bywa różnie - sporo zależy od konkretnej ekipy, która akurat realizuje zlecenie. Jedni ludzie są zadowoleni, inni narzekają na kontakt albo....
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 40 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20462 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 288

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >