offline Bakalia doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gozdek praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline XxKlakierXx inżynier
|
Weź sobie wejdź w wyszukiwarkę, zaraz Ci wyślę link,
tak sobie najszybciej odnajdziesz. Ja w ten sposób
znalazłem firmę budowlaną. Pełen szacun dla
pomysłodawców. |
|
| |
|
|
|
| |
offline guarana majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Dorotta praktykant |
|
|
| |
Gość: Jula praktykant |
|
|
| |
Gość: Dorotta praktykant |
|
|
| |
Gość: Jula praktykant |
|
|
| |
|
Rzeczywiście na tej Opolskiej ładnie wyglądają te bloki, ostatnio tamtędy przejeżdżałam, na żywo lepiej wyglądają. Oglądałam wszystkie nieruchomości tego dewelopera i tak przyznam, że najbardziej by mi jednak odpowiadał ten nowoczesny blok na Legnickiej, miałabym 5 min. do pracy.. |
|
|
deweloper we Wrocławiu
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- kupno mieszkania Liczba postów: 831 Grupa: Nieruchomoś... Przy kupnie mieszkania najważniejsze to skupić się na stanie technicznym budynku, realnych kosztach eksploatacji i tym, jak wygląda okolica w praktyce, a nie ty...
- Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem? Liczba postów: 207 Grupa: Nieruchomoś... To już mocno zależy od stylu życia. Mieszkanie w Warszawie to wygoda, komunikacja, zero dojazdów i dużo oszczędzonego czasu — ale za to metraż jest mniejszy, a....
- Budner i nowa inwestycja Liczba postów: 16 Grupa: Nieruchomoś... Przy nowych inwestycjach deweloperskich dużo zależy od tego, jaki standard faktycznie zostanie oddany, a nie tylko tego, co jest na prospekcie. Warto podpytać o...
- Janpul Liczba postów: 3824 Grupa: Nieruchomoś... Z firmami tego typu bywa różnie - sporo zależy od konkretnej ekipy, która akurat realizuje zlecenie. Jedni ludzie są zadowoleni, inni narzekają na kontakt albo....
- Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 40 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...