fotowoltaika w firmie

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

27 lipca 2023, 12:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Tutaj sprawdzisz https://www.fotowolt-expert.pl/, co głównie wpływa na wydajność instalacji OZE, jakie czynniki wziąć pod uwagę przy rozmowie z wykonawcą, a jak się zdecydujesz to przyjmują bezpośrednio zamówienia. Przykłady realizacji też występują w sporej skali.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2023, 08:07

Rozważając fotowoltaikę w firmie, trzeba być też na bieżąco z dotacjami, które przecież co jakiś czas się zmieniają. Tutaj: www.silesiasolar.pl/fotowoltaika-dla-firm-w-2 023-najnowsze-zasady-dotacji-na-fotowoltaike-dla-firm/ można poznać najnowsze zasady obowiązujące w tym 2023 roku. Jeżeli więc ktoś planuje dla firmy taką instalację, dobrze będzie się z tym dokładniej zapoznać.

Ten post był edytowany przez madejski dnia: 16 sierpnia 2023, 08:07
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2023, 18:56

Jeśli chodzi o firmę to warto inwestować w nowoczesne rozwiązania tym bardziej że można wrzucić to w koszta a także są rządowe dofinansowania. Wykorzystaj wiedzę i doświadczenie tej firmy https://calma.pl/ która dobierze odpowiedni model oraz przygotuje projekt, wykona montaż oraz pomoże w uruchomieniu instalacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2023, 19:44

Na pewno wszystko sobie warto na spokojnie przemyśleć. Jak chodzi o takie aspekty, jak bipv łódź , to w tym kierunku ciekawe rozwiązania oferuje firma Pro Sun. Także jakby co to do nich możecie się zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2023, 13:08

My się zdecydowaliśmy na pompę ciepła, na razie znaleźliśmy firmę, która zrobi nam odwierty https://tmodwierty.pl/ . Z wyliczeń wynika że wyjdziemy na duży plus

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2025, 13:02

Nie mam za dużego doświadczenia w instalacjach fotowoltaicznych, ale wiem na pewno. że na czymś te panele solarne zawiesić trzeba. Dlatego też zerkam na coś takiego jak https://b2b.loob.com.pl/pl/shop , bo moim zdaniem sporo tu można znaleźć. Sklep jest ważny, ale też i jego wyposażenie, no i oczywiście ceny. Jestem pewna, że znajdziecie tam wszystko, co ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2025, 18:43

Jestem w trakcie przygotowań do instalacji paneli słonecznych i od kilku tygodni przeglądam różne firmy. Zaciekawił mnie importer paneli fotowoltaicznych, który ma siedzibę w moim regionie i zbiera pozytywne recenzje. Kontakt z nimi przebiegł bardzo sprawnie – doradzili mi co do wyboru odpowiedniego typu paneli. Myślę, że to dobra opcja, jeśli szukamy solidnego partnera w tej dziedzinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 10:06

Hej wszystkim, natknąłem się ostatnio na witrynę poświęconą used solar panels i muszę przyznać, że temat okazał się naprawdę bardzo ciekawy. Okazuje się, że wraz z boomem na fotowoltaikę pojawia się również kwestia zużytych elementów – wielu ludzi wymienia panele, nawet takie, które w dalszym ciągu działają, tylko już nie osiągają pełnej mocy lub są lekko uszkodzone. I właśnie takie moduły są kupowane i ponownie sprzedawane – co daje im drugie życie, zamiast od razu być kierowane do zakładu recyklingu lub kończyć jako odpad na wysypisku. Jakie jest wasze zdanie? Moim zdaniem to może być ciekawa alternatywa dla kogoś, kto chce taniej zbudować niewielką instalację, np. na działce czy w garażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wolny czas Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... My leisure time lately is just playing Block Blast — super relaxing and fun.
  • dom parterowy Liczba postów: 48 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli będziecie szukać firmy specjalizującej się w ocieplaniu budynków to polecam https://iqterm.pl/ mają spore doświadczenie także na pewno wszystko będzie wy...
  • Ocieplenie budynku Liczba postów: 230 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przy...
  • Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...
  • studnia głębinowa Liczba postów: 121 Grupa: Ekologiczny... Studnia głebionowa to świetny wybór, który zdecydowanie zmniejszy rachunki za wode w przeciągu kilku lat jak nie miesiecy, więcej info tutaj. Ze swojej strony d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20007 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 132

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >