Gość: ike praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: maik praktykant |
polecam sklepy: |
|
| |
Gość: dekormania praktykant |
|
|
| |
offline aurora majster
|
jeżeli chodzi o jakieś fajne dekoracje ściany, to moim zdaniem warto zerknąć na decorations.pl - maja tam tapety, ale można tez poszperać w naklejkach na ścianę, znajdzie się tez dużo wzorów fototapet. Jak ktoś planuje zmieniać wystrój czy nawet jakiś bardziej poważny remont, to myślę, że warto tam zajrzeć. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Na pewno warto szukać wyjątkowych propozycji, jeśli chodzi o dekoracje do swojego wnętrza, które skutecznie odmienią całą aranżację. Dlatego jeżeli na przykład chcesz mieć ozdoby neonowe na ścianę to warto zajrzeć do oferty toDESIGN, którzy pod tym względem naprawdę potrafią pozytywnie zaskoczyć. Mam nadzieję, że podzielicie się też swoimi spostrzeżeniami i opinią, jak wyszło :) |
|
|
gdzie można dostać naklejane ozdoby na ścianę?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Pożyczka Liczba postów: 158 Grupa: Porady i op... W przypadku pożyczek online liczy się przede wszystkim wygoda i możliwość załatwienia sprawy przez internet. Nie trzeba wychodzić z domu, żeby zapoznać się z of...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 464 Grupa: Porady i op... Bardzo warto! Bardzo! Szczególnie projekt techniczny, rzuty, przeróbki. Potem daje album każdemu wykonawcy i jak są dobrzy, a ja na takich trafiłem, to nawet ni...
- Odwodnienie liniowe do garażu Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Jeżeli chodzi o posadzki żywiczne to polecam sprawdzić ofertę https://baumax.sklep.pl mają bardzo dobry ceny i pracują na naprawdę świetnych materiałach
- Zakupy przez internet Liczba postów: 552 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak dbać o skórę i unikać zmarszczek. Widziałam kilka osób używających różnych produktów, ale jakoś nigdy nie byłam do końca...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 179 Grupa: Porady i op... https://jumeble.pl/ może dostarczyć inspiracji osobom, które zastanawiają się nad praktycznym wyposażeniem sypialni albo przedpokoju, ale w przypadku szafy najw...