jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

2 grudnia 2012, 17:40

Zgadzam sie: good 0 bad

My mamy te i jesteśmy zadowoleni
http://www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/drzwi_i_skrzydla_d rzwiowe,wejsciowe/pw/drzwi_wejsciowe_wenus_2,1436/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2013, 11:30

Ja mam takie od O.K. Doors, http://megastore.pl/101711,O-K-Doors-Drzwi-stalowe-zewnetrzn e-RA-32-96-lewe.html jestem bardzo zadowolony z nich, 4 lata już są i jak dotąd żadnego problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2013, 17:38

Powiem Wam wszystkim ze kupilem ostatnio drzwi wewnetrzne w Prestige i jestem w szoku jakoscia i obsluga ktora tam jest. Totalnie nie chca wcisnac jak najdrozszych rzeczy zeby tylko zarobic a nawet powiem ze chodzi im bardziej o to aby zadowolic klienta. Mowie Wam jak bedziecie szukac drzwi idzcie i sprawdzcie a nie zawiedziecie sie :) Pozdrawiam i milych zakupow

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2013, 17:40

Oczywiscie zeby nie bylo niedomowien chodzilo mi o Galerie Drzwi Prestige w Gdańsku na Grunwaldziej :) sorry ze nie napisalem od razu

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2013, 18:29

o ile odpowiedzi tyle opinii, ciężko też powiedzieć które najlepsze, ja sama się męczyłam z wyborem najlepszych dla siebie, bo musiałam dużo przejrzeć, rozważyć za i przeciw, ale w końcu mi się udało podjąć decyzję. Więc od siebie mogę polecić http://www.ekoplast-krakow.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2013, 23:07

Ja wybrałem drzwi gerda panelowe

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2013, 16:35

Nad Gerdą też się zastanawiam, jeszcze też biorę pod uwagę Vox i Invado.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2013, 08:49

Ja z kolei mogę polecić tą firmę. Są bardzo dobrzy!

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2013, 18:03

Gerda. Może dlatego, że już mam i nie mam im nic do zarzucenia. Jak ktoś szuka solidnych drzwi antywłamaniowych, ale też trzymających poziom w innych aspektach, nie tylko bezpieczeństwie, to jest jest to dobry wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2014, 10:13

Długo się zastanawialiśmy jakie drzwi wybrać, ale wpadły nam niechcący drzwi Internorm, na pierwszy rzut oka wiedzieliśmy że są solidnie wykonane, a ich kupno okazało się strzałem w dziesiątkę. Jest cicho i nic nie wieje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
  • Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19929 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 144

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >