Gość: Zuza i Maks praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline berserker inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: zadowolony klient praktykant |
Powiem Wam wszystkim ze kupilem ostatnio drzwi wewnetrzne w Prestige i jestem w szoku jakoscia i obsluga ktora tam jest. Totalnie nie chca wcisnac jak najdrozszych rzeczy zeby tylko zarobic a nawet powiem ze chodzi im bardziej o to aby zadowolic klienta. Mowie Wam jak bedziecie szukac drzwi idzcie i sprawdzcie a nie zawiedziecie sie :) Pozdrawiam i milych zakupow |
|
| |
Gość: zadowolony klient praktykant |
|
|
| |
Gość: zieloana praktykant |
o ile odpowiedzi tyle opinii, ciężko też powiedzieć które najlepsze, ja sama się męczyłam z wyborem najlepszych dla siebie, bo musiałam dużo przejrzeć, rozważyć za i przeciw, ale w końcu mi się udało podjąć decyzję. Więc od siebie mogę polecić http://www.ekoplast-krakow.pl/ |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: damg praktykant |
|
|
| |
Gość: Piotrr praktykant |
|
|
| |
Gość: Sokół praktykant |
Ja z kolei mogę polecić tą firmę. Są bardzo dobrzy! |
|
| |
Gość: Biskurt praktykant |
|
|
| |
Gość: olszka praktykant |
|
|
|
jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 115 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Jakie rolety? Liczba postów: 349 Grupa: Montujemy o... Mam dużo okien w dużych formatach . Ostatni dom od strony lasu . Żaluzje tylko tam gdzie nasłonecznienie będzie nam przeszkadzać . Z żaluzji zrobisz ala roletę....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 566 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....
- okna Liczba postów: 150 Grupa: Montujemy o... Podczas wymiany okien w domu długo szukałem firmy, która nie tylko sprzedaje, ale też ogarnia montaż i później pomoże w serwisach. Trafiłem na firmę Bramotechni...
- Jakie okno zamontować w łazience? Liczba postów: 14 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta okien, drzwi lub rolet zewnętrznych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://mirox.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę firmy....