![]() Gość: Zuza i Maks praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() berserker inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: zadowolony klient praktykant |
Powiem Wam wszystkim ze kupilem ostatnio drzwi wewnetrzne w Prestige i jestem w szoku jakoscia i obsluga ktora tam jest. Totalnie nie chca wcisnac jak najdrozszych rzeczy zeby tylko zarobic a nawet powiem ze chodzi im bardziej o to aby zadowolic klienta. Mowie Wam jak bedziecie szukac drzwi idzcie i sprawdzcie a nie zawiedziecie sie :) Pozdrawiam i milych zakupow |
| |
![]() Gość: zadowolony klient praktykant |
|
| |
![]() Gość: zieloana praktykant |
o ile odpowiedzi tyle opinii, ciężko też powiedzieć które najlepsze, ja sama się męczyłam z wyborem najlepszych dla siebie, bo musiałam dużo przejrzeć, rozważyć za i przeciw, ale w końcu mi się udało podjąć decyzję. Więc od siebie mogę polecić http://www.ekoplast-krakow.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: damg praktykant |
|
| |
![]() Gość: Piotrr praktykant |
|
| |
![]() Gość: Sokół praktykant |
Ja z kolei mogę polecić tą firmę. Są bardzo dobrzy! |
| |
![]() Gość: Biskurt praktykant |
|
| |
![]() Gość: olszka praktykant |
|
|
jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- okna Liczba postów: 141 Grupa: Montujemy o... Akurat ja polecam bardzo firmę GM PLAST co do okien oknoplast niestety nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie miałem od nich okien
- jakie drzwi? Liczba postów: 593 Grupa: Montujemy o... Jeśli chodzi o drzwi na wysokim poziomie to polecam drzwi od firmy GM PLAST zależy czy do domu czy do mieszkania ale ja akurat mam do domu i jestem mega zadowol...
- okna 5-komorowe Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Niee, choć oczywiście pewnie zależy to od profilu i tak dalej oraz montażu, ale ilość komór nie ma wpływu na to. Szczerze im więcej komór termicznych tym lepiej...
- Jaki kolor ramy okna?? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Ja akurat mam czarne ramy okien i prezentują się bardzo ładnie. Jeśli chcesz zobaczyć jak się prezentują to napisz od mnie na priv. Ja akurat brałem z firmy GM....
- Czy to dobra firma? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Firma, którą podałeś jest naprawdę solidna, ale od siebie mogę polecić firmę GM PLAST ze Szczecina okna są naprawdę mega i godne polecenia