![]() Gość: Walek23W praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Asoss praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: izaikacperr praktykant |
Zdecydowaliśmy sie na Gerdę i nie żałujemy- jakościa zachwyca, moim zdaniem to najlepsze drzwi na rynku. Na pewno idealnie sprawdzą się w dużych miastach, lecz nie tylko- chodzi mi o bezpieczeństwo przed włamaniami., Nie ma opcji żeby złodziej się dostał przez drzwi Gerdy;) |
| |
offline ![]() piotrtalikos doświadczony
![]() |
Tepsza marka to Porta. A znacie http://twoje-okna.com ? |
|
jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- jakie drzwi? Liczba postów: 590 Grupa: Montujemy o... Użytkownik zygmnut napisał: A co myślicie o najtańszych drzwiach oferowanych przez markety budowlane? Jakie są ich mankamenty? Jakość materiałów: Tanie drzwi mo...
- Jakie drzwi zewnętrzne? Liczba postów: 598 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Karol99 napisał: muszę przyznać, że wcześniej nie zwracałem uwagi na takie rzeczy, ale teraz dla mnie najważniejsza jest właśnie energooszczędn...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 481 Grupa: Montujemy o... Drewno ma swoje określone parametry. Później to już pianka + sklejka drewniana czyli konstrukcja bardzo podobna do drzwi stalowych. W dużym uproszczeniu - drewn...
- Alarm czy okna antywłamaniowe. Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Ja bym nie oszczędzał na systemie alarmowym i monitoringu. Jeden znajomy się na tym przejechał. Mam trochę arów i własną działalność, w związku z czym od razu z...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 802 Grupa: Montujemy o... Kluczową sprawą przy wymianie okien jest uszczelnienie okna z parapetem. Dobrze do tego celu nada się silikon. Silikon tworzy wodoszczelną barierę, która chroni...