jakiej firmy osprzęt

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

12 czerwca 2013, 11:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik berserker napisał: Najlepszym wyborem na wszelakie gniazdka czy kontakty
będzie Ospel, mają najlepszy stosunek jakości do ceny i
są ogólnie często polecane. http://megastore.pl/szukaj.php?fraza=ospel&am p;ci
d=0&bnh=36447

no właśnie ja się zastanawiam, na jaką firmę się zdecydować w dziedzinie elektryki... chociaż to będzie dopiero połowa sukcesu bo potem jeszcze trzeba znaleźć odpowiedzialną ekipę...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2013, 09:48

Ja mogę polecić firmę MARAD INSTAL Marcin Machowski, Adam Miedzianka. Jeśli się jeszcze ni zdecydowałeś to warto rozważyć ich ofertę. Zobacz więcej na : http://www.elektryk-wroclaw.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2013, 11:45

Od Ospela fajnie się sprawdzi w mieszkaniu seria Sonata albo As :) W garażu czy piwnicy polecam Maderę lub Falę, Maderę można też zamontować w łazience, to seria z gatunku bezpiecznych i bryzgoszczelnych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2013, 13:52

A co sądzicie o osprzęcie firmy VIMAR, znajomi mają u siebie w domu i bardzo zachwalają, jeśli chodzi o jakość i cenę no i oczywiście estetykę. Stanę niedługo przed wyborem osprzętu i chciałbym poznać też opinie innych na temat osprzętu firmy VIMAR?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2013, 14:28

z czystym sumieniem polecam Ospel. U mnie ich proste rozwiązania się mocno sprawdzają i pasują do wnętrz co ważne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2014, 17:09

też widziałem te filmiki ospela i są one ciekawe dla osoby która nie bardzo wie co robić z kontaktem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2014, 14:52

Od 6 lat mam w domu Ospela, którego polecił mi elektryk. Nic się nie dzieje, nie psuje się, nie zmienia kolorystyki. Pamiętam, że oprócz funkcjonalności kierowaliśmy się ceną. Ta również wypadła Ospelowi na + .

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2014, 18:43

Te filmiki instruktazowe niby proste, ale wiadomo, ze komus moga sie przydac. Nie kazdy musi byc ogarniaczem. Dla mnie zdecydowanie Sonata>As, ale to kwestia gustu

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 20:54

Jesli chodzi o instalacje elektryczną to polecam firmę http://www.wrosystem.pl/ - robią je kompleksowo i profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2015, 08:58

Bardzo ciezko ja znaleźć w hurtowniach, ale znalazłem ostatnio u siebie w koncu osprzęt silowy, którego szukalem szukalem i nie moglem znalec. Chodzi o polska marke www.pce.pl maja naprawde bardzo dobrej jakości sprzet i w dobrej cenie, wiadomo, bo nie stad, a nie zza granicy. Polecam wszystkim, którzy chca spróbować czegos innego

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >