jakiej firmy osprzęt

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

14 maja 2015, 13:58

Zgadzam sie: good 0 bad

firma jest nie ważna, bardziej istotna jest specyfikacja i na to trzeba zwrócić uwagę kupując gniazdo podwójne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2015, 14:57

W kwestii wyboru samej firmy oraz sprzętu to warto najpierw sprecyzować jaki budżet posiadasz na ten cel a dopiero potem doradzimy coś konkretnego. Zobacz na www.Intersell.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2015, 17:23

W osprzęt warto zaopatrzyć się w hurtowni typu http://www.algrakrol.pl/ która ma bardzo duży wybór produktów od różnych producentów i dobre ceny

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2015, 10:59

chyba wybiorę to pce

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2015, 06:35

Ja w domu mam gniazdka z ospela i jest w porządku . Przede wszystkim polski produkt.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2015, 13:48

Dokładnie, zależnie od budżetu - wybór jest ogromny

Polecam nowsze rozwiazania np. przyciski potrójne albo poczwórne - ładnie wygladaja
trudniejsze w instalacji - miejsce w puszce...

pozdrawiam
inteligentne domy viphome.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2015, 13:49

Użytkownik Gość: Tomek11a napisał: Dokładnie, zależnie od budżetu - wybór jest ogromny

Polecam nowsze rozwiazania np. przyciski potrójne albo
poczwórne - ładnie wygladaja

trudniejsze w instalacji - miejsce w puszce...

pozdrawiam

inteligentne domy viphome.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2015, 22:10

Tak na prawdę wszystkie polskie firmy które zajmują się całym osprzętem elektrycznym od X lat to są dobre firmy ,CO do ospela to dużo ludzi którzy się tym interesują mają np. te z serii sonaty lub impresji. Ja mam akurat w domu sonatę.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2015, 22:14

Dobry jest osprzęt z ospela.Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 12:04

Jeżeli chodzi o dobrej jakości osprzęt elektryczny w niższej cenie,to warto odwiedzić naszą stronę www.LuxMarket.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >