kolor rolet

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

1 kwietnia 2011, 16:50

Zgadzam sie: good 0 bad

ja zrobiłem swojej córci ciemny róż i daje super poświatę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2011, 10:13

budowa domów Kolory szaroniebieskie z morskimi elementami dobrze prezentują się tylko i wyłącznie w katalogach. Natomiast mieszkać w takim pokoju jest już gorzej, bowiem efekt nie jest już tak powalający.Rzeczywiście pomieszczenie wydaje się mniejsze,surowe,chłodne.Znajoma miała kiedyś błękitne ściany i jak to nie dawno stwierdziła nigdy nie zrobi sobie znów takiej trumny. Jeżeli niebieskie elementy to tylko w dodatkach, elementach dekoracyjnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2011, 12:05

Zapraszamy do zapoznania się z nową możliwością aranżacji okien: rolety z nadrukiem fotograficznej
jakości. Dostępne w różnych rodzajach mechanizmów i tkanin. www.decodruk.pl
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=2238 8574

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2011, 12:42

Ja u siebie mam stonowany żółty kolor , w sumie daje dość naturalny kolor z okna, a za razem odcina światło :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2011, 11:46

Ja polecam rolety rzymskie w firmie Lira Dom, uszyli mi rolety z mojego materiału, wyszło super :) Naszukałam się materiału ale jestem zadowolona:D jak ktoś nie ma swojego to oni maja ogromna ofertę, ale tak jak ktoś napisał wcześniej lepiej się wybrać do punktu i zobaczyć te materiały, ich grubości i kolory.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 10:08

zgadzam się z opinią wyżej. Też polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2021, 16:16

Jasne rolety bardzo przepuszczają światło, lepsze będą ciemniejsze. Sprawdź rolety warszawa praga południe na stronie internetowej https://abis.waw.pl/. Ja tam kupowałam i jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2021, 00:01

Lepsze są w kolorze szarym lub pomarańczowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2022, 12:37

Znalazłam idealną alternatywę dla ukochanych zasłon, rolet itp. A to jest folia lustra weneckiego https://www.folie-expert.pl/folia-lustro-wene ckie Powierzchnia folii ma doskonałe właściwości odblaskowe. Dzięki temu dobrze chroni pomieszczenia przed intensywnym światłem słonecznym. Wygląda też bardzo estetycznie z zewnątrz. Bardzo mi się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2022, 13:47

Kolor rolet warto dobrać do odcienia stolarki okiennej lub elewacji. Jeśli budujecie dom i dopiero zastanawiacie się nad wyborem okien i rolet, warto odwiedzić firmę, która pomoże wszystko harmonijnie dopasować. Osobiście mogę polecić sprawdzonego producenta okien marki Schuco, firmę Matplast z Rudy Śląskiej. W swojej ofercie mają wysokiej jakości energooszczędna stolarkę z PVC oraz różnego rodzaju rolety. Są bardzo pomocni i doradzają w każdym szczególe: https://www.matplast.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20766 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 337

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >