kominek z płaszczem wodnym Byrski, coś nie tak
«
Powrót do grupy: Kominki od A do Z
Ostatnio na forum
- dym z pieca kaflowego Liczba postów: 4 Grupa: Kominki od... Istnieje kilka możliwych przyczyn, które mogą wpływać na złe funkcjonowanie komina i pieca, a także rozwiązania, które mogą pomóc. 1. Problem z przewodem komin...
- PIec do chleba - jest tu zdun?? Liczba postów: 16 Grupa: Kominki od... Świetnie to wymyśliłeś, ja również jestem za swojskimi produktami. Jeśli chodzi o wędzarnie na działkę to jakie firmy możesz polecić? Zastanawiam się nad zakupe...
- Piece wolnostojace, kozy Liczba postów: 67 Grupa: Kominki od... duzy wybor tych piecow typu Koza ma firma Kratki. kupilismy taki dla babci bo poprzedni piec byl bardzo obciazajacy
- Odprowadzenie spalin z kominka Liczba postów: 52 Grupa: Kominki od... pablo ... dlaczego nie nauczyles sie czytac ze zrozumieniem Użytkownik napisał: Czytam i tak coś mi tu nie pasuje jeżeli temp. w palenisku osiąga 250 st...
- Własna firma w Norwegii, podatki, księgowość Liczba postów: 28 Grupa: Kominki od... Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to jedna z najpopularniejszych form prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce. Charakteryzuje się ograniczoną odpow...