kuchnia w "wiejskim" klimacie?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

24 kwietnia 2014, 00:59

Zgadzam sie: good 0 bad

A to kafle czy cegła jest w końcu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2014, 22:52

Na pewno kafle bo widać to na przekroju. Tyle, że imitują cegłę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2014, 21:39

No faktycznie, teraz widzę. Fajne.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2014, 14:26

Rustykalna kuchnia - jestem jak najbardziej na tak, szczególnie jeśli jest to kuchnia w naszym domku letniskowym, poza miastem:) Takie kuchnie są przeurocze, tylko trzeba pamiętać o tym, aby z ciekawą aranżacją szła w parze funkcjonalność.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2014, 21:50

Sądzę, że teraz firmy robiące meble na wymiar funkcjonalność stawiają na pierwszym miejscu- niezależnie od tego w jakim stylu robią tą kuchnię.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2014, 13:47

Polecam płytki ścienne te od Eszteki – imitacja starej cegły, porządny producent z Gniezna, płytki do kupienia przez neta 
http://eszteka.pl/plytki_scienne_imitacja_starej_cegly.html< br /> mają atest PZH, klasa A, mam takie u siebie w domu, wyglądają super, fajna sprawa, łatwy montaż, nie trzeba się dużo przy tym bawić.
Imitacja Cegły

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2014, 10:24

I jak - udało się zrobić remont? Sama stoję przed wyzwaniem, aby u rodziców zmienić starą kuchnię z nowymi sprzętami w wiejski zakątek :) Będę wdzięczna za informację.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2014, 18:45

Super pomysł na taką kuchnię, sama nad taką się mocno zastanawiam. Ja planuję jeszcze sobie zrobić cegłę i potraktować ją papierem ściernym, albo takimi taśmami zrobić mozaikę [url]http://www.tasma.krakow.pl/oferta.html z nadrukami. Jakiś napis czosnek, kawa, herbata w starym stylu. Widziałam takie coś w jednej z knajp i to wyglądało mega super. Taka odskocznia od prowansalskiego stylu i dodatek do nowoczesnych mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2014, 19:29

Świetny patent. Ja też bym baaaardzo chętnie sobie sprawiła taką kuchnie. Jetsem teraz na etapie rozmów z wynonawcą remontów http://www.zuw-walawski.pl/ i widzę, że wiedzą o co chodzi, jak zrobić. A to juz 20 ekipa z którą rozmawiam. Marzy mi się surowa cegła, ale cieniowana. Widziałam kilka takich rozwiązań i wyglada to jakby można było wejsć normalnie do tych murów. Bajka.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2014, 13:32

hmm jak mieszkasz w mieście to chyba nie za bardzo pasuje.

_______
meble biurowe warszawa

Ten post był edytowany przez karol95 dnia: 9 września 2014, 16:04
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 262

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >