kuchnia w "wiejskim" klimacie?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

12 lutego 2014, 14:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Górne szafki zawsze są trochę węższe. Całość realizacji jest opisana, włącznie z wymiarami. Wg opisu nie widzę, by były jakieś niestandardowe rozwiązania. Wielkość szafek normalna ;) A kuchnia bardzo ładna muszę przyznać

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2014, 21:50

Może po prostu tak wygląda :) Mi bardzo podobają się takie okna w kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2014, 22:40

Okno ok, ale jedyne co mi nie pasuje w tym obrazku to właśnie ta roleta. Zupełnie się gryzie

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2014, 22:26

Dlaczego? Ja, dopóki o niej nie wspomniałaś, nawet nie zwróciłam na nią uwagi- więc jak dla mnie nic się tam nie gryzie. A tam na ścianie pomiędzy szafkami są kafelki, czy co to jest?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2014, 19:36

Chyba kafelki. Moim zdaniem nie pasuje kolor, taki nieładny. Kremowy kolor byłby lepszy, tak jak fronty szafek, które ślicznie się prezentują

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2014, 13:57

Kocham tak zaaranżowane kuchnie! Nowoczesne sprzęty będę świetnie kontrastować z elementami w stylu retro, wiec nie masz się o co martwić. Może jakiś stół z nieociosanego drewna? A nad nim retro lampa:
http://www.spotlight.pl/Oferta,1821/Klasyka/Corelia Wydaje mi się, że takie wnętrza mają prawdziwą duszę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2014, 22:30

Użytkownik green6 napisał: Chyba kafelki. Moim zdaniem nie pasuje kolor, taki
nieładny. Kremowy kolor byłby lepszy, tak jak fronty
szafek, które ślicznie się prezentują

Rzeczywiście, tu się z Tobą w pełni zgodzę. A co myślicie o takiej kuchni: http://www.blog.ikuchnie.pl/2014/02/nasza-realizacja-panele- na-scianie-w-kuchni-fornirowanej-hebanem/

Tutaj zastosowane są panele na ścianach

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2014, 14:32

Panele na ścianach to doskonale rozwiązanie, aby uzyskać oryginalną aranżację:) A jeśli chodzi o kuchnie rustykalne, to bardzo mi się podobają. Sama mam tak zaprojektowaną kuchnię w domku na działce i wszyscy uwielbiają w niej przebywać:) Ma taki specyficzny klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2014, 22:18

No na działce to czemu nie, ale w domu...? Zrobiłabyś sobie taką?
Ta kuchnia z panelami podoba mi się bardzo- jest oryginalna.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 16:09

A jak podobają Wam się takie panele między szafkami ? Można sobie jeszcze podręczne akcesoria na nich wieszać :)

http://www.blog.ikuchnie.pl/2014/03/pytania-d o-eksperta-system-scienny-w-kuchni/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20249 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 271

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >