offline ![]() centuria praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: violett praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Jula praktykant |
|
| |
offline ![]() ka-ta inżynier
![]() |
Sprawdźcie również ofertę na stronie sklepu internetowego http://www.eldom.eu/sklep/kategoria/lokowki-i -lokosuszarki-do-wlosow. Mają tam szeroką ofertę lokówek, lokosuszarek oraz innego sprzętu. Wszystko w atrakcyjnych cenach i z możliwością wyboru sklepu w którym chcecie kupić dany przedmiot. |
| |
![]() Gość: lokowa praktykant |
Wszystkie lokówki curl sucret są fantastyczne, i jak dla mnie przełomowe w stylizacji. Niedawno kupiłam C1300E też z babylissa, długo się zbierałam na kupno i 100zł gratis na kartę duglasa mnie przekonało. W moim modelu można dodatkowo wymieniać nasadkę co daje dwa rozmiary loków, bałam się czy włosy nie będą mi się wkręcać, ale przy braniu małych pasemek nic się nie dzieje. Fajnie, że mają różne promocje, to lusterko, to perfumy można dostać, zawsze to pare złotych w kieszeni. Wątpię żeby ktokolwiek mógł się zawieść na lokówce automatycznej, produkt zgodny z opisem- zaoszczędzony czas, dwoloność skretu i brak ryzyka w spaleniu włosów :) |
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() thalia doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Krystian1980Pl fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: derenka praktykant |
|
|
lokówka
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Serwis telefonów komórkowych Liczba postów: 25 Grupa: Sprzęt AGD... Smartfon przeznaczony dla osób, które nadal się uczą, musi wyróżniać szybki i wydajny procesor, który umożliwia płynne działanie różnych aplikacji. Usprawni to....
- piekarrniki Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... A czy możecie mi polecić jakiś piekarnik z funkcją pary?
- Ekspres do kawki Liczba postów: 81 Grupa: Sprzęt AGD... Lepszy jest ekspres na kapsułki czy na ziarna? Nie wiem jaki wybrać!
- chlebak na prezent ? Liczba postów: 19 Grupa: Sprzęt AGD... Myślę, że chlebak to dobry prezent na parapetówkę :)
- Cichy odkurzacz - jaki? Liczba postów: 201 Grupa: Sprzęt AGD... Dobrą opcją jest odkurzacz bezworkowy, bo nie generuje więcej kosztów, a worki przecież do najtańszych nie należą. Na tej stronie stworzono ranking odkurzaczy b...