monitoring zużycia energii

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

24 sierpnia 2017, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej , Każdy z nas szuka rozwiązań żeby mniej płacić za zużycie energii, mi ostatnio polecili tzw, monitoring zużycia energii , zajmuje się tym firma http://www.piazap.com.pl/oferta/uslugi-elektryczne/monitorin g-zuzycia-energii.html.
Może warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2017, 08:17

Ciekawi mnie jak na tego typu monitoring zapatrują się Użytkownicy na forum,korzystacie z niego? Jeżeli tak to koniecznie napiszcie jaka jest Wasza opinia oraz czy warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2017, 09:28

wh0cd848005 citalopram over counter

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 10:30

wh0cd994957 lexapro by mail order augmentin best prices cymbalta

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2018, 13:56

Najlepszym rozwiązaniem na zmniejszenie kosztów energii jest wykonanie audytu energetycznego i poprawa stanu energetycznego budynku. Polecam wam zgłosić się do firmy www.pct-gda.pl, która właśnie tym się zajmuje. Pomogli mi znacznie zmniejszyć koszty energii w budynku mojej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2018, 13:46

Sam audyt niewiele pomoże, bez wykonania skutecznej izolacji oraz wymiany systemu grzewczego na bardziej wydajny i oszczędny. Jedną z opcji może być
ogrzewanie na podczerwień.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • armatura przemysł. Liczba postów: 213 Grupa: Robimy inst... W przypadku mojej firmy staram się korzystać z usług fachowców, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego polecam Wam zpoznać się ze stroną https://i...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20996 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */