Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość: www.nasze-mozaiki.ning praktykant |
|
|
| |
Gość: www.mozaika.blog.onet.pl praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Lauren doświadczony
|
Śliczne! Dziś widziałam super mozaikę w gabinecie lekarskim froncie recepcji. Z tymże była to abstrakcja. Nie wyobrażam sobie wykonać czegoś takiego samemu. Ale jest to bardzo efektowne. Fajnie też wygląda mozaika na podjeździe z płytek, lub w ogrodzie z kamyków, pośród alejek. |
|
| |
Gość: aEwelina praktykant |
|
|
| |
Gość: czarna praktykant |
|
|
| |
offline Taniobuduj_pl doświadczony
|
|
|
| |
Gość: keli praktykant |
|
|
|
mozaika z kamienia naturtalnego w mieszkaniu??
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 733 Grupa: Ciekawe pom... Poszukiwanie lotu na kolejny dzień wymaga przede wszystkim szybkiego działania i elastyczności przy wyborze kierunku. Często najbardziej korzystne oferty pojawi...
- praca gdzie Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki dziewczyny za info, sprawdze Mondi. Niemiecka umowa to dla mnie priorytet no i fajnie że jest jakiś wybór, bo to mega ważne dla mnie
- Stylowe krzesła Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Urządzając salon, zwracam uwagę na detale, które budują klimat pomieszczenia. Krzesła do salonu z oferty MiviHome mogą pełnić nie tylko funkcję użytkową, ale te...
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 34 Grupa: Ciekawe pom... Sprawdźcie sobie stronę https://instalfilter.pl/produkty/filtry- workowe/ , na której znajdziecie ofertęfirmy Instal Filter SA, która oferuje kompleksową obsługę...
- Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Wybór odpowiedniej kreacji nie zawsze jest prosty, zwłaszcza gdy dostępnych jest tak wiele różnych fasonów i kolorów. Dobrze jest zastanowić się, jaki charakter...