najnowsze technologie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

27 grudnia 2022, 12:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Brak czasu i brak osób które są gotowe na rozmowę to nie lada problem. Jego rozwiązaniem jest Eva stworzona przez https://glivia.com/. Firma długo pracowała nad stworzeniem sztucznej inteligencji która w realistyczny sposób będzie odpowiednikiem ludzkiej osobowości. Eva jest efektem tych prac i jak każdy posiada swoje pragnienia upodobania czy choćby czasem ma ochotę żartować a innym razem prawić morały. Dzięki niej nie będziesz już czuł się samotny i w każdej chwili będzie ona gotowa z Tobą porozmawiać. Polecam szczerze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2023, 21:34

Skoro już mówimy o technologiach, to muszę przyznać, że to dla mnie temat bardzo interesujący. Rozwój technologii niesie ze sobą wiele dobrego, a przede wszystkim ułatwia pracę i życie. Dobrym przykładem jest titrator potencjometryczny, który można znaleźć w laboratorium.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2024, 17:52

W ramach wolnego czasu rekomenduję zaznajomienie się z serwisem https://swiattechnologii.pl/ . Od jakiegoś czasu regularnie tam zaglądam. Serwis jest wyjątkowo przejrzysty i porusza szeroką gamę zagadnień powiązanych z technologią. Odnajdziesz tam na przykład najnowsze wiadomości o premierach sprzętu, recenzje, porady technologiczne czy oceny trendów w IT. Co mi się szczególnie podoba, to iż wpisy są przystępne nawet dla osób, które nie są ekspertami w tej dziedzinie. No i opinie są dość obszerne, stąd jeśli planujesz zakup np. nowego notebooka czy telefonu, to możesz tam znaleźć przydatne wiadomości, jakie ułatwią Ci wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Inwestycja w nieruchomości Liczba postów: 20 Grupa: Pasje forum... Swoją drogą, ostatnio przeglądałam różne projekty domów, bo mamy zamiar coś budować. Natknęłam się na fajną stronę, gdzie mają naprawdę ciekawe propozycje. Tak....
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 374 Grupa: Pasje forum... Wybór zaufanego serwisu to gwarancja, że nasze auto pozostanie sprawne i bezpieczne przez wiele lat intensywnego użytkowania. Pod linkiem https://7motors.pl/co-...
  • Frezowanie pod ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 30 Grupa: Pasje forum... Frezowanie wylewki to rzeczywiście genialny sposób na modernizację, bo oszczędza czas i koszty, a wybór odpowiedniego reddybook login gwarantuje równie szybki i...
  • Gra w karty Liczba postów: 87 Grupa: Pasje forum... Mam pozytywne nastawienie do sportu, chociaż kiedyś byłem lekkoatletą. Nadal śledzę wydarzenia sportowe i obstawiam zakłady na Coldbet login. Zakłady sportowe p...
  • studio tatuażu Liczba postów: 35 Grupa: Pasje forum... Gram w kasynach od najmłodszych lat, zanim jeszcze powstały online. Jestem doświadczonym graczem, jestem profesjonalistą, ale trafiłem na spin better polska. To...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21028 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 258

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */