naklejki na logówkę

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

30 maja 2016, 11:56

Zgadzam sie: good 0 bad

NOo magnetyczne są spoko i dobrze trzymaja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2016, 12:15

Chodzi wam o takie naklejki na całą lodówkę? W sumie to dobry pomysł, jeśli naklejka ma chronić przed zarysowaniem. A to jest przydatne, zwłaszcza jak ma się dzieci biegające z kredkami wszędzie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 07:55

Ładne i praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2016, 16:51

Mi się podobały takie naklejki zakrywające całą lodówkę. U znajomych mi się podobało. Niestety mamy lodówkę w zabudowie, więc sobie nie poszaleję.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2016, 18:32

Mi się cos takiego nie podoba. Wolę gładka lodówkę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2016, 14:03

Warto poza naklejkami na lodówkę,zwrócić uwagę także na specjalne magnesy,które również mają na celu dekorację,ozdobę naszej kuchni. Sami zobaczcie na www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 10:32

To całkiem fajnie wygląda a plus taki, że zamawiasz sobie swój indywidualny wzorek. Przydaje się jak lodówka stara. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2017, 09:29

Zarówno magnesy jak i naklejki to ciekawa propozycja jeżeli chcemy tanim kosztem w jakiś sposób udekorować lodówkę, postarajmy się jedynie dobrać te naklejki z głową, tak aby nie przesadzić z ich nadmierną ilością.

www.DecorWnetrz.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2017, 14:26

Naklejki na lodówkę to fajny pomysł, sam swoją mam trochę oklejoną, głównie w naklejkach magnetycznych. Wydają mi się praktyczniejsze niż te przyklejane.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2017, 12:22

Moją lodówkę ozdabiają zdobycze z wypraw - magnesy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >