Gość: pablo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Anhel praktykant |
Na elewacje ogolnie rzecz ujmujac sklada się zaprawa, tynk
i farba i dobierajac odpowiednio cały ten system elewacja
bedzie sluzyc długo. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Robek praktykant |
Faktycznie carbon edition to nowosc na naszym rynku. Podobno tego systemu nie da sie zajechac, ciekawe jak jest w praktyce. Ja powolutku przygotwuje sie do budowy domu, wiec moze w przyszlym roku uda sie dotrzec do tego etapu :) i mam nadzieje, ze sporo juz na temat tego systemy bedzie mozna znalezc w necie. Na razie carbonik to dla mnie perelka ze znakiem zapytania? |
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Dla mnie bardzo ciekawe byly testy przeprowadzone na systemie carbon ediotion: "Stalowa kula o wadze 1 kg spadająca z 4 metrów na izolację nie pozostawiała na niej trwałych śladów." Jesli faktycznie ta elewacja jest taka mocna, to po jej zastosowaniu nie ma mowy o modernizacjach i remontach. Ciekawe jak bedzie w praktyce :)? |
|
| |
|
|
| |
To niestety ci nie pomoge, zreszta na razie jest cisza w necie o praktycznym zastosowaniu caparola w carbonie. Moze to cisza przed burza :)?. Jak znajdziesz cos na ten temat to zapodaj, podejrzewam, ze wiele osob moglaby z tego skorzystac. A moze trzeba rozszerzyc poszukiwania poza naszymi granicami, w koncu podobno ten system na zachodzie juz funkcjonuje. |
|
| |
|
|
| |
offline Andrzej34 praktykant
|
Ja także polecam systemy Caparolu. Ich wytrzymałość jest
spowodowana tym że mają włókna węglowe. Mi te systemy
polecił kolega który jest budowlańcem i jestem
zadowolony. Są to napewno produkty warte swojej ceny. |
|
|
nowoczesny system elewacyjny?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- ESPN rated the Saints lineup the worst inside the... Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w... just lately introduced their scores of each individual staff in just the NFL via the energy of their beginning lineup, and they put the Fresh Orleans Saints li...
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 39 Grupa: Innowacje w... Temat psychoterapii wydaje się już dużo bardziej dostępny niż kilka lat temu, ale nadal wiele osób zastanawia się, jak wyglądają spotkania. Patrząc na tupsychol...
- Budowa hali Liczba postów: 264 Grupa: Innowacje w... Jeśli ktoś z Was będzie szukał lidera w projektowaniu hal magazynowych, przemysłowych czy logistycznych, to koniecznie zapoznajcie się z ofertą generalnego wyko...
- Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
- Grafik komputerowy Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...