podłoga do salonu :)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

31 maja 2016, 19:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Podłogi trzeba też dobrze zamontować, bo z tego połysku niewiele zostanie, jeśli podłoga będzie nierówna, albo jeszcze np. zostanie nieprawidłowo położona, a deski będą się rozjeżdżać. Wymiana podłogi nie kończy się na jej zakupie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 11:59

Moim zdaniem warto się tutaj zastanowić nad kamieniem naturalnym jako podłodze do domu,co o tym sądzicie? Nie dość,że będzie pięknie się prezentować to dodatkowo podkreśli nietypowy styl,prawda?

www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2016, 20:48

mam z tej stony panele. wszytsko dobrze, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2016, 22:42

Najfaniejsza jest moim zdaniem drewniana podłoga. Ja teraz kupiłam sobie w Warszawie mieszkanie to urządzałam na styl klasyczny, którey najbardziej mi się pdooba. Wybrałam sobie parkiet hajnówka sigaro, który jest po prostu świetny. Zamawiałam w wfirmie z polecenia Domdrewna z Brwinowa. Właśnie zaoferowali w cenie transport, montaż i całe doradztwo, jak o taką podłogę dbać. Zerknijcie sobie na wzór podłogi, mega fajny jest.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2016, 11:11

jak dla mnie to salony panele lub parkiet

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2016, 12:37

A zaglądaliście może na www.Kamieniarstwo.com.pl ? Bo jeżeli nie to zachęcam,znajdziecie tam przykładowe aranżacje salonu gdzie podłoga wykonana jest z kamienia naturalnego,warto sprawdzić jak się to prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 10:26

Mi się podoba właśnie takie połączenie jak ktoś wspomniał wcześniej: parkiet lub panele plus posadzka z kamienia: http://www.dario-stone.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2016, 11:47

A ja jestem z kolei zwolennikiem podłogi drewnianej,nie ma nic lepszego i bardziej fascynującego niż naturalne drewno dębowe,sosnowe lub bukowe- to ostatnie w szczególności polecam na podłogę z racji swojej wytrzymałości i solidności.

www.Zbydrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2016, 09:35

Sosnowe na podłogę ?? Trochę średnio bo jest miękkie, ale dębowe jak najbardziej.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 10:17

Zamiast kamienia pewnie wykorzystałabym wielkoformatową płytkę o podobnym kamiennym wzorze (taki Moonrise), dużym salonie ładnie prezentują się płytki kamienne. W mniejszym jednak albo panel albo drewno.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 249 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub oko...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 98 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 194 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19968 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 112

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >