polecani fachowcy super ekipa

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

31 marca 2011, 21:07

Zgadzam sie: good 0 bad

remont?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2011, 21:07

remont?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2011, 11:21

Niewątpliwie super ekipą jest Dolnośląska Grupa Budowlana. Fachowcy z najwyższej półki, z kilkunastoletnim doświadczeniem, wiedzą na czym polega budowlanka. Wszystkie ich prace przebiegają szybko i sprawnie, do tego w odpowiedniej cenie. Więcej info i kontakt na grupadolnoslaska.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2011, 14:42

bez wątpienia ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2012, 17:40

Można sobie popatrzeć:)
http://ubudowaolszewski.flog.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2012, 20:45

Jeśli remont, albo wykończenie mieszkania bądź domu na rynku mazowieckim to mogę polecić decoroom. Plusy? Przede wszystkim jakośc, gwarancja na wykonane prace i płatność rozłożona na raty.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2012, 17:30

próbowałam oszczedzić i wzięłam tańszą ekipe do remontu mieszkania. Masakra. Całe szczęście znalazłam Pana Piotra który ze swoją ekipą w miare możliwości mi wszytsko poprawił. Nie sugerujcie się tanią ceną. Ja już przepłaciłam ,Załuje ze od razu nie wzięłam tej firmy. Polecam Pana Piotra- sprawnie , solidnie i bardzo dokładnie Podaje kontakt 781781741

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2012, 17:31

zapomniałam dodać ze działa na terenie Poznania i okolic

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2012, 16:27

Jezeli ktoś chce mieć piekną łazienkę za nieduże pieniązki, to polecam na terenie województwa wielkopolskiego Firme Pana Bartkowiaka- 695934458. łazienka wygląda super, a zznajomi nie mogąc sie nadziwic tez korzystaja z jego usług. Serdecznie polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2012, 16:31

Pan Bartkowiak to napawde specjalista, mi postawił cały dom wraz z wykończeniem, dobrze i solidnie, a cena tez nie była zbyt wygórowana. Jego Firma Remontowo - budowlana jest swietna, a wiem, ze we Wrocławiu robił u niejednej waznej osoby w domu i naprawdę ma sie czym pochwalić. Jak dla mnie to rewelacja. Gdyby ktoś chciał skorzystac z jego usług podaje dane Robert Bartłomiejczak - 695934458.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 371 Grupa: Firmy budow... I think choosing the right interior style really depends on personal taste and how you use the space every day. Small details like lighting, colors, and furnitu...
  • Sprzątanie Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Firmy budow... Zalanie mieszkania to sytuacja, w której liczy się czas, bo im dłużej woda stoi pod podłogą, tym większe ryzyko grzyba i pleśni. Domowe osuszanie zwykle nie wys...
  • Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 79 Grupa: Firmy budow... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://edibazzar.pl/ , na której znajdziecie ofertę internetowego sklepu wielobranżowego EdiBazzar z najróżniejszą bi...
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 92 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • World’s Best Girlfriend Review: Is This Durjoy Dat... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... This World’s Best Girlfriend Review explores why the novel continues to attract romance readers looking for emotional and relatable stories. Durjoy Datta presen...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21388 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 480

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */