pomysł na gabinet

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

7 października 2013, 13:22

Zgadzam sie: good 0 bad

majka ja radzę się wybrać do agata meble najbliżeszego jeśli chodzi o te bydgoskie meble, może będą mieli dobre ceny, albo poszukać uzywanych tych modeli

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2013, 21:15

W agata meble polecic chcailbym Etap Sofa. Nie bede duzo o tej firmie mowic. Warto zobaczyc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2013, 15:06

super zarciuk, tylko my tu mówimy o meblach do gabinetu, nie o sofach

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2013, 23:04

Aha czyli w gabinecie nie ma zadnej sofy, naroznika tak ? Mi sie przynajmniej wydaje ze cos takiego w 70% istnieje. Ale nie wiem jakie Ty odwiedziales.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2013, 13:36

zarciuk jest, owszem,a le radzę przeczytać wątek, kiedy się do niego włączasz, zeby nie pisać o czymś innym po prostu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2013, 15:39

No co druga wiadomość na tym forum to spam krzyczący o pomstę do nieba...

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2014, 09:11

coz poradzic? trzeba z tym zyc

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2014, 07:24

no dokladnie, jak sie czyta to az trudno uwierzyc ze tacy imbecyle sie trafiaja co maja pare groszy za post od firmy i robia kopiuj - wklej do kazdego watku, nie wazne o czym jest. ja rozumiem ze etap sofa to bardzo dobre meble i nikt mysle, ze w to nie watpi.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2014, 16:09

tak to meble zgornej polki, bardzo dobra skora szczegolnie ta naturalna, moze i w gabinecie by sie sprawdzila, nie wiem

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2014, 11:24

jeśli chodzi o biuro czy tam gabinet to może ja też polecę coś co mi się starsznie spodobało :D mianowicie wynajmowanie obrazow :D pierwszy raz się z czymś takim spotkałam w galerii artofiice i uważam, że to świetny pomysł. Klienci mają większe zaufanie, jak widzą, zabdane i ładne biuro a i lepiej się pracuje ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20249 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 206

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >