offline wladekx praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline aquaeco doświadczony
|
Witam, koszt oczyszczalni drenażowej jest oczywiście nizszy niż SBR, jednak eksploatacja, a takze naprawa jest zdecydowanie droższa.. każdy staje przed takim dylematem.. tańsza czy droższa.. ja zdecydowanie polecam nasze rozwiązania koszt jest wyższy ale za to eksploatacja, ewentualna naprawa tańsza, szybsza nie inwazyjna (nie ma odkopywania drenów), do tego profesjonaly serwis. Koszt wymiany drenów z pracami ziemnymi wyniesie pewnie 3-4 tyś. Pozdrawiam. |
|
| |
| Reklamy Google |
problem z drenażóką
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1416 Grupa: Technologie... It usually takes 3 to 8 months to build a house, depending on the design, size, budget, weather, and approval process.
- Fotowoltaika Liczba postów: 178 Grupa: Technologie... Dzień dobry, mam firmę transportową i spore połacie paneli na dachu hali. Problem w tym, że produkcja mija się z największym zapotrzebowaniem na prąd na bazie.....
- Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 9 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...
- Nuevo Sitio Con Temática Interesante Liczba postów: 3 Grupa: Technologie...
- agencja Liczba postów: 25 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.