Gość: Roger praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: C_2be praktykant |
1. Musisz sprawdzic wentylacje, czy wogole wyciaga. Kiedys
mieszkalam w 4-pietrowym bloku na parterze, mialam problem z
wentylacja, zdarzalo sie ze powietrze bylo wdmuchiwane przez
kratke wentylacyjna. Moze byc rowniez ze sa za szczelne okna
i po prostu nie ma cyrkulacji powietrza. Aby sprawdzic czy
jest ciag przyłuż do kratki kawalek lekkiego papieru np.
toaletowego, cienki worek foliowy (powinien byc
przyciagany). Sprawdz czy sasiedzi nie maja tzw. wiatraczkow
w pionie. Jezeli to ma byc wentylacja grawitacyjna to nie
wolno zakladac wiatrakow wspomagajacych. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
|
|
| |
offline Sarge fachowiec
|
Ja bym tutaj nie mówił nieszczelność tylko np. złe udrożnienie rur przez co coś się rozwija i wraca w postaci aromatów. Poszukaj czegoś do przepchania rur, druga sprawa możesz pokombinować z jakimiś dyfuzorami zapachowymi tutaj kilka przykładów z HomeAroma - http://homearoma.pl/pl/c/Wklady-zapachowe-do- dyfuzorow/60 rozwiązanie o tyle dobre, że 1) zamaskujesz brzydki zapach 2) stworzysz fajny klimat w pomieszczeniu. |
|
|
problem z "zapachami" w toalecie
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Ubezpieczenie Liczba postów: 237 Grupa: Porady i op... Ostatnio natrafiłem na ciekawą stronę, gdzie można porównać różne oferty ubezpieczeń, podobno można zaoszczędzić sporo, nawet do 50%! Dla kogoś, kto szuka najle...
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 199 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przy wyborze kancelarii finansowej warto zwrócić uwagę na doświadczenie w obsłudze firm z Twojej branży. Nie każda księgowość poradzi sobie z bardz...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 220 Grupa: Porady i op... Czy ktoś z Was ma doświadczenie w przeprowadzce za granice?
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 432 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- co na prezent ?? Liczba postów: 414 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem super opcją zawsze będzie książka, to naprawdę trafiony wybór na każdą okazję. Ja polecam "Niezwykłą historię pewnego teleturnieju, która mogła wyd...