offline ![]() Victori_pl fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ukyuk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Onomasticon praktykant
![]() |
Ja swoje wnętrze udekorowałam razem z profesjonalnym architektem :) I muszę przyznac, że jstem bardzo zadowolona. Firma Suspenzo profesjonalna aranżacja mieszkań spisała się na złoty medal bo teraz aż nie mogę się doczekać powrotu do domu :) |
| |
offline ![]() wanilia2 inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: Krak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Krak praktykant |
Polecam projektowanie wnętrz https://intellio.pl/ |
| |
offline ![]() kamila.nowa fachowiec
![]() |
Każdemu kto zastanawia się nad zleceniem zaprojektowania swojego wnętrza specjalistom polecam kontakt z https://nietaktotak.pl/projektowanie-wnetrz-k atowice/ Miałam okazję z nimi współpracować i jestem zachwycona nie tylko poziomem ich zaangażowania w wykonanie zlecenia na najwyższym poziomie ale również tym z jak wielką uwagą wcielają wymagania klienta w wykonanie projektu. |
|
projektowanie wnętrz - szukam fachowca - Wrocław
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Nowoczesny salon Liczba postów: 195 Grupa: Ciekawe pom... Nowoczesne meble znajdziesz w MebloModa. Mają swoje salony w Poznaniu i Gorzowie Wielkopolskim ale nie ma problemu, żeby zamówić meble online. Polecam narożniki...
- Nowoczesne meble do salonu Liczba postów: 235 Grupa: Ciekawe pom... Nowoczesne meble znajdziesz w MebloModa. Mają swoje salony w Poznaniu i Gorzowie Wielkopolskim ale nie ma problemu, żeby zamówić meble online. Polecam narożniki...
- Jakie krzesła do jadalni? Liczba postów: 164 Grupa: Ciekawe pom... Zobacz te krzesła do jadalni. Wyglądają nowocześnie i myślę, że znajdziesz coś dla siebie :)
- Stolik kawowy Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)
- Stylowe krzesła Liczba postów: 73 Grupa: Ciekawe pom... Jak lubisz krzesła wyrózniające się z tłumu to dobrze nie kupować w sieciówkach, bo tam to każdy kupuje. Na mnie zawsze robią wrażenie krzesła tapicerowane :) B...