stolik kawowy

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

11 lipca 2014, 15:05

Zgadzam sie: good 0 bad

w bydgoskich sa rozne, z pewnoscia i biale ciekawe sie znajda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2014, 16:31

Bardzo fajne stoliki i serwisy kawowe znajdziecie także u nas na http://www.dedekor.pl/260-stoly teraz przygotowaliśmy kilka ciekawych promocji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2016, 20:53

Polecam stolik Square, który posiada półkę. Wykonano go w kolorystyce kasztan wenge i śliwa wallis. Jego wymiary to wys 43cm, szer 60cm i gł 60cm.

http://florimeble.pl/lawy-drewniane/1484-stol ik-z-polka-square.html

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2016, 12:52

myslę, że takie z litego drewna fajnie wyglądaja i są na pewno trwalsze od innych

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2016, 15:09

Stoliczek na kawę nie powinien być też zbyt ciężki, świetnie wyglądają stoliki białe ze szkłem:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 12:23

Właścicielom minimalistycznych salonów polecam stolik kawowy Modern, którego stelaż wykonano z metalu, natomiast blat i półkę, ze szkła. Mebel dostępny jest w kolorze czarnym, białym lub chrom.

https://www.versanis.pl/produkty,info,390

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2016, 10:59

Mam w swoim salonie ten stolik z Flori Meble wybrałam kolor śliwa wallis bo idealnie pasował mi do kolorystki, którą mam. Stolik sprawdza się doskonale, choć wygląda masywnie nie jest ciężki. Wspaniale wzbogaca stylistycznie mój salon.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2016, 14:01

Ja chciałam mieć szklany stolik. Ale potem stwierdziłam, że ona są zbyt niefunkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 10:45

Ja swój zakupiłem za targu staroci, trochę szlifierki, bejcy i teraz mam unikalny mebel ,który cieszy oko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 15:35

Polecam białe lakierowane ławy kawowe. Im bardziej wymyślna, tym lepiej. Zainwestuj w nowoczesność :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 287

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */