system bezprogowy - warto?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

9 sierpnia 2017, 09:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć. Powiedzcie mi proszę czy warto zainwestować w domu w system bezprogowy (łączący dom z ogródkiem)? Nigdy się na tym nie zastanawialiśmy z żoną, jednak w ofercie firmy http://halupczok.com.pl/, od której zamawiamy okna zobaczyliśmy taką usługę... Bardzo nam się to podoba, jednak zastanawiamy się jednocześnie czy taki system sprawdzi się w rzeczywistości. Macie jakieś doświadczenia? Będę wdzięczny za podpowiedzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2019, 12:52

U mnie w domu zastosowałem system bezprogowy Halupczoka https://www.halupczok.com.pl/. W rzeczywistości sprawdza się świetnie, ale pamiętaj, że taki system wymaga uszczelnienia w postaci na przykład uszczelki szczotkowej mocowanej do skrzydła drzwiowego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2026, 11:36

Dzień dobry,
Z zainteresowaniem śledzimy tę dyskusję na temat systemów bezprogowych. Zawsze interesują nas nowinki technologiczne, które wpływają na komfort użytkowania przestrzeni. Ciekawi nas, jakie doświadczenia mają użytkownicy, którzy już zdecydowali się na taki system w swoich domach? Jakie aspekty były dla Was najważniejsze przy wyborze?

Dyskusje takie jak ta pomagają nam lepiej rozumieć, jak rozwijają się potrzeby klientów i jakie innowacje w budownictwie mogą wpłynąć na nasze podejście do projektowania mebli i wyposażenia.

Będziemy wdzięczni za Wasze spostrzeżenia!

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Meble Halupczok

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20913 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */