tania i dobra lodówka do domu

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

26 stycznia 2016, 20:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Też będę kupować lodówkę. Podobają mi się modele side by side, ale to za droga impreza. Słyszałam, że bardzo dobre są lodówki Liebherr i właśnie nad taką się aktualnie zastanawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2016, 22:23

Nie ma tanich i dobrych. W jakiej kwocie szukasz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2016, 10:32

najlepiej zapytaj sprzedawde którą ci poleca

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2016, 10:31

Poszukuję lodówki dla mojej mamy - dużo gotuje i robi zapasów, więc powinna być wysoka i mieć duże zamrażalnik. Też nie chcę by była jakaś super droga. Myślę o Amice https://mediamarkt.pl/agd/lodowka-amica-fk328 -4x - 185 cm wysokości, zamrażalnik 3 szuflady i duża ilość półek. Jakie opinie na temat Amici? Czy lepszy Whirlpool albo Samsung?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2018, 10:01

Bardzo fajną opcją jest możliwość ozdobienia lodówki za pomocą mat magnetycznych. Słyszeliście o tym kiedykolwiek? Mi bardzo spodobał się taki wzór: https://stikero.pl/product-pol-677-Mata-magne tyczna-na-lodowke-Droga-nad-jeziorem-3403.html . Myślę, że w takiej sytuacji można nawet nie kupować nowej lodówki tylko ozdobić starą :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2019, 18:49

A czy ktoś z Was ma w domu lodówkę z wbudowanym dystrybutorem wody? Jeśli tak, to gdzie zaopatrujecie się w specjalne filtry do takich lodówek? Zamawiacie je przez internet, czy korzystacie ze sklepów stacjonarnych? Znalazłam całkiem dobrą ofertę na takie filtry na stronie https://strefafiltrow.pl/samsung-da29-10105j- aqua-pure-plus-hafex-filtr.html, polecam zajrzeć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2019, 23:15

Ultraszybki internet szerokopasmowy http://internet-wroclaw.net/, tanio i ultraszybko. Wrocław i okolice. POLECAM !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2019, 15:07

Tylko te tanie lodówki pochłaniają mnóstwo prądu

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2019, 05:48

Tanie i dobre lodówki ma firma Amica.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2019, 09:56

Amica produkuje dobre i tanie lodówki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 159

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */