tynki dekoracyjne

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

21 marca 2007, 14:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie na temat tynków dekoracyjnych. Mi szczególnie podobają się typu travertyn. Czy trudne są w układaniu?
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2007, 15:21

Mi rownież bardzo się podobają takie tynki. Sam sie jednak nie bierz za to- zleć fachowcowi. W sumie wszystkiego sie można nauczyc, ale po co marnować material na nauke?:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2007, 00:04

Ja też bardzo lubię tynki dekoracyjne tym bardziej, że mój mąż jest wykonawcą powłok dekoracyjnych :-) - sami mamy w przedpokoju trawertyn - wygląda bardzo nowocześnie i świetnie się sprawdza. Zgadzam się jednak z Mańkiem - nie warto robić tego samemu - nie raz mąż musiał poprawiać pracę po "panu Kaziu złotej rączce". Dlatego naprawdę bardziej opłaca się wziąć fachowca i nie dopłacać za poprawki (tym bardziej, że materiał nie jest tani). Zainteresowanym przedstawiam stronkę z pracami mojego męża: www.powloki_dekoracyjne.republika.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2007, 16:17

A ja się podłącze do tematu z pytaniem. Chodzi mi o producentów lub dystrybutorów tynków ozdobnych typu trawertyn, piaskowiec, stiuk. Będe wdzięczny za wszelkie informacje. Może macie sprawdzonych.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2007, 11:45

mój mąż najbardziej lubi materiały firmy OIKOS - ale są to dosyć drogie materiały - dlatego gdy klient marudzi z powodu ceny to kupuje tańsze tynki innych firm.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2007, 14:34

Witam
Ja też się zajmuje między innymi takimi tynkami, i jak klient marudzi co do ceny to robie to na gładzi gipsowej, osoby nie wtajemniczone nie zauważą różnicy, a materiał ok. 4 razy tańszy.Jeśli sciana, czy sufit nadmiernie nie pracują np. dyskoteka, to zdaje to egzamin w 100%
P.S. Ładne rzeczy pani mąż robi.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2007, 18:21

Dzięki wielkie za uznanie - też lubię jego prace (między innymi te u nas w domu) :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2008, 09:31

Witam
Ja korzystałem z tynków dekoracyjnych Magnat Style (www.magnatfarby.pl) i gorąco je polecam na ścianie wyglądaja naprawdę super. Zgadzam sie również z tym że lepiej wynająć fachowca wiem to z własnego doświadczenia :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2008, 16:48

Ja polecam tynk Optiva Formo firmy Tikkurila

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2008, 15:39

Witam
Jeżeli chodzi o tynki strukturaln, farby strukturalne, stiuki etc., to osobiście polecam www.gotele.com.pl, są producentem tego typu dekoracji, które nawiasem mówiąc są bardzo dobrej jakości, a cena calkiem przystępna, a do tego super profesjonalna obsługa. Zrobili na mnie wrażenie. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >