wybór kotła - Piecbud

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

27 czerwca 2013, 22:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Muszę zakupić nowy kocioł i polecono mi firmę Piecbud - może ktoś ich zna? Jeśli tak, to bardzo proszę o opinię jak sprawują się W PRAKTYCE ich kotły i jak są wykonane? Jak z żywotnością, awaryjnością? Jednak to zakup na lata i wolałbym nie wyrzucić pieniedzy w błoto...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2013, 22:12

Ja mam kocioł z Piecbudu, KJ G - spisuje się dobrze 2 sezon - solidnie wykonany, osobiście do tej pory nie miałem żadnej awarii. Kocioł jest własciwie bezobslugowy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2013, 20:06

Piecbud robi bardzo dobre kotły, tutaj, gdzie mieszkam, sporo znajomych posiada kotły tej firmy i wszystko jest ok, jeszcze się nie zdarzyło, żebym usłyszał, że ktoś narzeka. Sam mam model KJ MP i żadnych problemów ani z elektroniką, ani z podajnikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2013, 19:45

Ja także mam bdb doświadczenia z tą firmą - produkują naprawdę dobre jakościowo kotły CO, mam od nich piec już kupę czasu, a dalej dobrze działa. No i można jechać zobaczyć kotły, a nie kupować w ciemno.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2013, 23:53

Kupiłem ostatecznie model KJ G, trochę o nim poczytałem, dobre opinie itd. Spisuje się ja na razie bdb, nie mam się do czego przyczepić. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2013, 17:03

Szeroki wybór kotłów w atrakcyjnych cenach znajdziecie również na stronie www.Kociol.net fachowa obsługa i kompleksowa pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2013, 12:02

Hej, ja kupiłam piec w firmie Kołton i jestem bardzo zadowolona, mają szeroki wybór kotłów najwyższej jakości. Kupiłam piec na ekogroszek i po zeszłorocznym sezonie widzę spore oszczędności. Mogę polecić takie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 13:26

a jaki dokładnie model kupiłaś??

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2013, 22:19

ja zamówiłem kocioł z tej firmy końcem sierpnia, jakiś czas już go użytkuję i jak na razie się sprawdza, a dom wcale niemały, bo do ogrzania ~350mkw. co mi się podoba, to że ma można spalać prawie wszystko, zawsze jakaś alternatywa. no i mają kocioł tego producenta, Piecbudu, moi rodzice, ani razu nie widział serwisu.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2013, 21:48

Bardzo dobry polski producent, od 74 roku na rynku, a to coś znaczy, jak teraz firmy padają jedna za drugą. Piec od nich mam w moim rodzinnym domu już kupę lat i wszystko gra.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21314 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */