wytrzymałość gazobetonu

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

6 kwietnia 2007, 17:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam.
Czy materiały budowlane w domu wybudowanym w 1990 r z gazobetonu w stanie surowym zamkniętym do tej pory nie zamieszkałym nadal posiadają swoję właściwości i wytrzymałość.Czy w takim domu można spokojnie zamieszkać?
ZPOZDRAWIAM

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2007, 03:00

Ważne czy lała się na niego woda. Jak nie - miał szanse przetrzymać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2024, 10:43

Gazobeton to jeden z gorszych materiałów. Ja nigdy nie używam.

--
Kris

Gorąco polecam worki ambu

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 940 Grupa: Technologie... To zależy o jakim domu mówimy, piętrowym/parterowym?
  • agencja Liczba postów: 18 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.
  • opakowania Liczba postów: 91 Grupa: Technologie... Jestem przekonana, że klienci na pewno patrzą na ekologiczność opakowań.
  • Rusztowania Liczba postów: 38 Grupa: Technologie... Remont domu to często prace fizyczne wykonywane przez kilka dni lub tygodni. Rusztowanie zapewnia stabilną i szeroką platformę roboczą, dzięki czemu można bezpi...
  • Minikoparka - jaka? Liczba postów: 39 Grupa: Technologie... Polecam was serdecznie firmę https://www.ociepa.pl/ która wykonuje roboty ziemię odpowiednim sprzętem. To doświadczeni fachowcy, którzy wykonują między innymi w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19967 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 356

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >