Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Evidence doświadczony
|
|
|
| |
offline kolibenek doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Pat praktykant |
Podpisalbym sie pod postem Jana Fachowego tez ;) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: SmallBen praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
offline controlhome doświadczony
|
|
|
| |
offline Lauren doświadczony
|
Ja mam rolety zewnętrzne i wewnętrzne. Wewnętrzne zaciągam kiedy chcę ograniczyć wpadające słońce (to ozdobne kolorowe rolety rzymskie), lub kiedy idę spać. Natomiast zewnętrzne kiedy wychodzimy z domu, są to bowiem rolety antywłamaniowe. Czasem kiedy zarwiemy noc i śpimy w dzień, to zaciągamy je także żeby zrobić sobie "noc" w sypialni. Jest całkowicie ciemno kiedy się je zasunie, więc do projektora także jak znalazł. |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
|
Czy warto montowac rolety zewnętrzne?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
- Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
- Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
- łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 115 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.