offline ![]() diankowa doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mar.kaim doświadczony
![]() |
ja dostałem od żony grilla ;p byłem bardzo zadowolony bo w lecie co weekend grilluje więc to idealny prezent. Mój stary sprzęt już szwankował ale służył mi kilka dobrych lat. Dostałem tradycyjnego grilla węglowego ze sklepu decofire.pl . Prodeucentem jest Broil King, ma wskaźnik temperatury i dwie półki boczne |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ml-Pol.pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: sogo praktykant |
Macho guys with mexico and moreover africa |
| |
offline ![]() hannas majster
![]() |
Mój mąż dostał ode mnie porządny prezent, ale jest tego wart :). Kupiłam mu zegarek, który znalazłam na stronie https://wkruk.pl/zegarki . Od razu po jego minie wiedziałam ,że trafiłam w dziesiątkę. |
Ten post był edytowany przez hannas dnia: 12 września 2017, 18:45 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Mesohy doświadczony
![]() |
Ja nigdy nie narzekam na prezenty :). Tym bardziej jeśli na przykład dostaję perfumy. W tym roku na urodziny żona kupiła mi właśnie nowe perfumy Davidoff i jestem z tego prezentu bardzo zadowolony. Świetna marka i jak one pachną. Sami byście byli zaskoczeni!:) |
| |
offline ![]() Kamery24.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() pozytywka inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() centuria praktykant
![]() |
Mojemu kupiłam niedawno kamerkę do auta Mikavi pq1. Facet zadowolony bo lubi takie gadżety, ogladamy sobie czasami filmiki z trasy, wszystko widać bardzo wyraźnie, w razie stłuczki to jest czarno na biały, tablice są dobrze nagrane, nawet pobocze jest nieźle objęte, widać jak ludzie czasami nie myślą i prawie się pod auto pakują. |
|
Jaki gadżet na prezent dla męża
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Ostatnio na forum
- drukarka Liczba postów: 72 Grupa: Sprzęt AGD... mi się spoko sprawdziła drukarka brother, łatwo do niej znaleźć zamienniki, kupuję active jety i są bardzo dobre, nawet na zdjęciach sobie poradzą
- Jaką kuchenkę kupić? Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Ja raczej wybrałbym indukcyjną.
- Jaki telewizor do 40 cali? Liczba postów: 24 Grupa: Sprzęt AGD... Może jakiś Samsung?
- Jaką płytę wybrać_ Liczba postów: 27 Grupa: Sprzęt AGD... Ja jeste zdania, że najlepiej i tak sprawdza się indukcja
- agregat prądotwórczy Liczba postów: 8 Grupa: Sprzęt AGD... Nowoczesne i wytrzymałe agregaty ma firma https://www.bthfast.pl/sklep/category.ph p?id_category=45. Z nimi warto współpracować. Produkty same w sobie bardzo dob...