Moduły monokrystaliczne PV - wybór

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

26 stycznia 2021, 10:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć!
Chciałbym zapytać Was, na jakie moduły monokrystaliczne do instalacji fotowoltaicznej warto postawić? Może znacie dobrego polskiego producenta który wypada tutaj dobrze, pzodrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lutego 2021, 10:13

Co do modułów i polskiego producenta na pewno warto, żebyś sprawdził ofertę producenta JBG PV który w mojej ocenie posiada jedne z najlepszych wersji na rynku w zakresie modułów monokrystalicznych Sky Std 72 o sprawności 19,51% oraz mocy 380Wp. Opcja zdecydowanie godna uwagi jak dla mnie, tym bardziej w tym zakresie cenowym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2021, 07:57

Zgadzam sie: good 1 bad

Bardzo dobra propozycja i rzeczywiście warto zwrócić uwagę na JBG PV https://jbgpv.pl/ wysoka jakość, jasne warunki i możliwość złapania naprawdę znaczącej obniżki, bo aż 30% na ich zakup. Dobrze się skontaktować ze specjalistami i dajcie znać jaką decyzję podjęliście na sam koniec (jak są jakies dodatkowe pytania to postaram się jeszcze pomóc) :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2021, 17:53

Użytkownik Eldon32 napisał: Bardzo dobra propozycja i rzeczywiście warto zwrócić
uwagę na JBG PV https://jbgpv.pl/ wysoka jakość, jasne
warunki i możliwość złapania naprawdę znaczącej
obniżki, bo aż 30% na ich zakup. Dobrze się skontaktować
ze specjalistami i dajcie znać jaką decyzję podjęliście
na sam koniec (jak są jakies dodatkowe pytania to postaram
się jeszcze pomóc) :)

Też o nich słyszałem, czytałem i po prostu wiem :) Całkiem fajny pomysł na rozwój. Większosć firm po prostu instaluje to, co kupują w przeważającej części w Chinach. A JBGPV produkuje odpowiednie komponenty pod swoje potrzeby (bo tez montują) ale i dla innych. Robi sie na rynku ciekawa marka. A jak jeszcze odpala tą wielką fabrykę o której niedawno było głośno, w konsorcjum z innymi firmami z branży, to może zrobić się ciekawie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2021, 19:06

Właśnie jak dla mnie bardzo ważne jest to, aby po prostu odpowiednio dobrać instalację. Moc, ilość, podłączenie, potem serwis. To wszystko ma znaczenie. Polecam sobie zerknąć na stronę https://hymon.pl/panele-fotowoltaiczne-krakow /

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 219 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 40 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21273 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 139

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */