![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Melka3 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() wachowiec praktykant
![]() |
Też nie do końca wiem o co chodzi z dopasowanie sprzętu tak żeby do siebie pasował ... Wszystko zależy czy chodzi ci o sprzęt pod zabudowę czy też nie. Jedno jest pewne, nie musisz kierować się firma i kupować cały sprzęt tej samej firmy, ja u siebie w kuchni mam sprzęt beko, whirlpool i bosch, a przy wyborze kierowałam się tylko kolorystyka, osobiście mam wszystko czarne, ale są tez srebrne. Oczywiście najważniejsze jest to żeby sprzęt miał jak najwięcej + to świadczy o energooszczędności i to jest najważniejsze przy wyborze sprzętu |
| |
![]() Gość: bartek1224 praktykant |
|
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() DoOzdabiania.pl kierownik
![]() |
|
| |
|
| |
|
| |
offline ![]() Quadre.pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
|
Wyposażenie kuchni
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Ciągniki rolnicze - wybór Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Dzień dobry, W przypadku kiedy stawiacie na rozwój swojego gospodarstwa rolnego i jednocześnie zależy Wam na zwiększeniu efektywności, jak i wydajności realizow...
- Aranżacja wnętrza na przytulny i spokojny dom?! Liczba postów: 29 Grupa: Ciekawe pom... nawet szafa może być ozdoba salonu, kwestia tylko jak jest wykonana. Parę wartych uwagi modeli ciekawie opisali tutaj: http://blog.mirjan24.pl/szafa-do-salonu. ....
- Co na monotonne wnętrze? Liczba postów: 210 Grupa: Ciekawe pom... Podstawowe kwestie na początek to określenie budżetu, wybór stylu aranżacji, czy biura projektowego i ekipy wykończeniowej dobrej jakości. https://www.instagra...
- Stara cegła na ścianie Liczba postów: 217 Grupa: Ciekawe pom... Również uważam, że z ilością cegieł nie należy przesadzać (zwłaszcza w mieszkaniu). Najlepiej postawić na jedną ścianę z cegiełek (np tam gdzie chcemy mieć tele...
- Nowoczesne meble do salonu Liczba postów: 230 Grupa: Ciekawe pom... Ja bardzo lubię styl nowoczesny, a szczególnie podobają mi się kolorowe meble, czyli nie takie w zwyczajnych kolorach, a bardziej np. w kolorze niebieskim, ziel...