zawory elektromagnetyczne

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

7 czerwca 2018, 12:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie, potrzebuję zakupić zawory elektromagnetyczne, chciałbym się dowiedzieć na jakie firmy warto zwracać uwage, a jakie omijać? Póki co znalazłem taką Burkert - automatyzacja procesów przemysłowych i zastanawiam się nad zakupem u nich. Może ktoś z was zna? Może coś powiedzieć na ten temat? Potrzebne mi są zawory elektromagnetyczne do cieczy i gazów , z góry dzięki za wszelką pomoc, pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2020, 08:03

Dobrej marki zawory membranowe do cieczy i gazów zakupisz w sklepie Pneumat. - w sam raz do automatyzacji procesów przemysłowych! Mają szeroką ofertę i z pewnością coś znajdziesz dla siebie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2020, 20:06

Czy znalazłeś odpowiednich specjalistów?
___
Blog Piękna Strona Twego Wnętrza - Style | Trendy | Inspiracje

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2021, 13:34

Mogę polecić firmę Stasto, http://www.zawory.org, sprzedają zawory różnego rodzaju od najlepszych producentów. Jestem przekonana, że będziecie zadowoleni z tej współpracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2021, 19:21

Użytkownik Gość: iwona39 napisał: Mogę polecić firmę Stasto, http://www.zawory.org, sprzedają zawory
różnego rodzaju od najlepszych producentów. Jestem
przekonana, że będziecie zadowoleni z tej współpracy.

Potwierdzam, też zamawiam zawsze z firmy STASTO. Są solidni i wiem, że starannie dobierają swój asortyment. Mocno polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2021, 13:38

Hej, ja właśnie rozważam skorzystanie z oferty firmy http://zawory.org/, powiedzcie proszę, czy na większe zamówienie długo się u nich czeka? Jak Wasze doświadczenia?

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2021, 10:47

Użytkownik Gość: Jurek28 napisał: Hej, ja właśnie rozważam skorzystanie z oferty firmy http://zawory.org/, powiedzcie proszę,
czy na większe zamówienie długo się u nich czeka? Jak
Wasze doświadczenia?

Hej, ja nie czekałem długo. Śmiało zadzwoń do nich, myślę, że dostaniesz odpowiedź, też zależy pewnie, co dokładnie chcesz zamówić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21309 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 276

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */