Baterie łazienkowe - opinie

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

26 grudnia 2019, 23:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, rozpocząłem remont łazienki i muszę zamówić jakieś baterie łazienkowe. Trafiłem na sklep Sotbe.pl. Mają fajne ceny, ale wolałbym poznać opinie na temat ich baterii zanim cokolwiek zamówię. Zamawiał może ktoś i chciałby podzielić się opinią ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2019, 21:26

Zadowolony będziesz na pewno z baterii Sotbe, mamy od nich baterię w kuchni, przypasowała bo właśnie w stylu skandynawskim. Solidna jest, ładna ale i mega solidna także sprawdza się

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2020, 00:09

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Świetna obsługa klienta, pracują tam ludzie, którzy znają się na rzeczy i potrafią dobrze doradzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2020, 00:03

Bardzo dobry sklep. Zamawiałem dwukrotnie, raz musiałem zwrócić baterie i nie było najmniejszego problemu, pan który odebrał telefon bardzo uprzejmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2020, 23:55

Szukałem baterii w skandynawskim stylu i trafiłem na sotbe. Jak najbardziej polecam, przemiła obsługa i szybka wysyłka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2020, 23:59

Jak najbardziej polecam sotbe, obsługa klienta na najwyższym poziomie, a realizacja zamówienia błyskawiczna.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2020, 06:02

Tobie powinny pasować baterie łazienkowe, więc przejrzyj, sprawdź i wybierz.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2021, 20:37

Dobre baterie nowoczesne i solidne kupicie marki Sotbe, godne polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2021, 08:39

Moim zdaniem najlepiej chyba zdecydować się na takie bardziej proste, klasyczne baterie. Tutaj jest takich wybór - https://sklep.sotbe.com/, myślę że całkiem duży :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2021, 09:51

Dużo szukałem dobrych sklepów z najszerszym asortymentem artykułów gospodarstwa domowego. Zdałem sobie sprawę, że nie ma zbyt wielu takich rzeczy, ale słyszałem wiele o tej stronie bee-shop. Możliwe, że tam będziesz w stanie znaleźć dokładnie to, czego potrzebujesz. To może być dość trudne i dobrze rozumiem tych, którzy spędzają dużo czasu na takich poszukiwaniach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....
  • Hall of Clouded Narratives Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Hall of Clouded Narratives er et rom hvor historier og fortellinger projiseres som skyer av lys og lyd, som reagerer på besøkenes bevegelser. Opplevelsen blir o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20447 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 394

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >