Cichy odkurzacz - jaki?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16  ▸

12 października 2020, 19:05

Zgadzam sie: good 0 bad

A co sądzicie o odkurzaczach ręcznych? Np marki Dyson?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2020, 10:55

Jak odkurzacz to tylko automatyczny, kupiłam swój na promocji z Geekbuying i jest rewelacyjny sam odkurza, nie trzeba po nim poprawiać. Przy trójce dzieci to zbawienie. To pl dystrybucja,po 3 dniach odkurzacz miałam już w domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2020, 11:28

Roomba jest bardzo cicha a do tego praktycznie bezobsługowa. Na taką wygodę zasługuje każda pani domu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2021, 21:07

Zgadzam się. Roomba jest bardzo cicha.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2021, 09:01

Dystrybutor urządzeń sprzątających, środków chemicznych, szorowarki, maszyna do mycia podłóg, polerki, odkurzacze przemysłowe, środki czystości, środki do dezynfekcji, maszyny czyszczące
https://fairplayplus.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2021, 18:39

A co sądzicie o odkurzaczach Roomba?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2022, 07:18

Posiadam roborocka. Aplikacja w telefonie wyświetla ich zużycie i kiedy trzeba czyscic-wydaje mi się że to zależy jak często się go używa i z jakim rodzajem zabrudzeń ma do czynienia(odkurzam codziennie,przy dwójce maluchów, filtr wymieniałam po pół roku,szczotkę z włosia i ta gumowa po roku. Nasadkę do mopowania po każdym myciu całego domu piorę w pralce ponieważ przeszkadza mi zapach który na niej zostaje).

Dobrze jest na pewno porównać sobie ceny w sklepach, bywają duże dysproporcje pomiędzy cenami w poszczególnych:
https://coupondojo.pl/

Strona pozwala zrobić sobie dobre porównanie.

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 25 lutego 2022, 08:14
Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2022, 10:45

Jeżeli chodzi o dobrej jakości odkurzacz to tutaj faktycznie warto zainwestować i mieć pewność, że dany sprzęt będzie spełniał swoją funkcję, a także - posłuży nam przez długi okres. Na stronie https://odkurzacze-bezprzewodowe-ranking.pl/o dkurzacze/bezprzewodowe/dyson/cena/ czytałem, że dużą popularnością cieszą się odkurzacze bezprzewodowe Dyson. Może właśnie w tym kierunku warto pójść?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2022, 11:30

Ja za około 700 zł kupiłem robota innej marki, i jestem bardzo zadowolony. Bardzo cichy sprzęt.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2022, 16:30

ja mam wyzej wspomniany odkurzacz i jestem zadowolona :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 83

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */