Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

12 marca 2010, 19:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Pracowałam kiedyś przez jakiś czas na promocji pralek w saturnie i akurat candy miało największe wzięcie, głównie ze względu na markę i ceny przystępne. Bosche stały zakurzone i stare modele więc jak coś już wypatrzycie to zobaczcie na rok produkcji bo w tym saturnie zwróciłam na to uwagę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2010, 13:11

A jak "nowa" powinna być pralka? W sensie jak ile stoi w magazynie, to już nie kupować? A co jeśli się kupuje w sklepie internetowym? Ja zamawiam sprzęt na 1komp.pl, bo jest taniej i mają ogromny wybór, poza tym nie chce mi się jeździć za tym. Zastanawiam się właśnie nad kupnem zmywarki Candy, widzę że ten sprzęt ma dobre opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2010, 11:29

Kurcze mnie jest ciężko powiedzieć coś na temat firmy candy, bo przyznam się szczerze nie miałam z tą firmą większego, bliższego kontaktu...
ale z tego, co się zdążyłam dowiedzieć te firma jest całkiem całkiem niezła;)
Ale fakt, jak się kupuje jakąś pralkę to chyba najważniejsze jest to, gdzie można ją kupić;)
Bo wybór sklepu wbrew pozorom też jest dość istotny.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2010, 15:38

Ja mam same dobre skojarzenia z ta firmą.
U mojej Babci odkąd pamiętam stała zawsze pralka Candy.
Zresztą kiedyś taką pralkę mieć to był naprawdę luksus.:D
Ja teraz zakupiłem zmywarkę Candy i jestem naprawdę z niej bardzo zadowolony.
Klasa oszczędności jest naprawdę wysoka. zuzycie wody to tylko 10 litrów. 5 lat gwarancji dostałem i komplet sztuccy villeroy & boch.
Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2010, 18:25

no tak bo candy to już w pewexach były więc znają się na rzeczy sporo już na rynku są więc wydaje mi się że to dobra oznaka, a też nie ma żadnych info ze się nie podoba coś w nich, a niedawno się dowiedziałem, że robią też inne rzeczy :) nie tylko pralki można próbować bo juz zostały wypróbowane od dawna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 maja 2010, 14:27

mi dzisiaj wybuchała szyba w piekarniku Candy. tez mam niby 4 szyby i ta zewnetrzna poszla w mak. dobrze ze nikogo nie bylo w kuchni bo niewiadomo jak by sie to skonczylo. piekarnik ma 2.5 roku. rano wlaczylem go na chwile zeby podgrzac pieczywo po dwoch godzinach wybuchl. 3 meisiace temu pekla mi szyba wewnetrzna w mikrofali Candy. nie kupujcie tego gowna.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2010, 13:00

Ja polecam Sprzęt Candy z wielu prostych względów.
Po pierwsze są już konkurencją na tle technologiczny dla wszystkich producentów.
Po drugie ceny są o wiele niższe niż niektórych producentów.
Po trzecie Marka Candy daję bardzo długie gwarancje na swój sprzęt.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2010, 23:31

Tragedia....Kupiliśmy z żoną zmywarke CANDY poprostu porażaka, producent zakłada że ma ona 52db głośności pracy, CHODZI JAK TRAKTOR po pomiarze na własną ręke ma 57db wezwaliśmy serwis namierzyli 56db i nic stwierdzili że jest OK po czym powiedzieli żeby sobie kupić filc i powciskać w zakamarki!!!!!!!!! Po czym zwruciliśmy się do sklepu w którym ją zakupiliśmy, ten sklep przysłał nam kolejnego NIEPRZYJEMNEGO ZAROZUMIALCA z serwisu on namierzył 60db i stwierdził że zmywarka nie może stać jako ostatnia w meblach !!!!! Słyszeliście kiedykolwiek takie bzdury!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2010, 14:03

Ja ma zmywarkę też candy i jest cichutka, może jakąś podróbkę dostałeś, albo w transporcie coś uderzyło bo nie powinno tak być, ja z candy mam same dobre przeżycia, a zmywarka jest cicha i nie przeszkadza

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2010, 14:12

My w mieszkanku również mamy candy i też nie wiem o co chodzi z tą głośnością, mi nic nie przeszkadza, nie słyszę nawet czasem jak pracuje, mam dziecko i nie budzi się jak włączam zmywarkę a to o czymś świadczy, moze faktycznie coś upadło przy transporcie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 224

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */